Litt av alt – Let; gjør et kupp

Tormod

Oppdatert:

Litt av alt

Litt av alt – Let er en outlet butikk som ligger i Knarvik Senter, nord for Bergen. De tar inn faste billige varer fra overskuddslagre som gjør at de kan selge alt til gunstige priser. Her kan du gjøre ett kupp på et stort utvalg av varer. Jeg fikk meg en flott dressjakke til 25 kr og en profesjonell kokkejakke til 50 kr. Ja, du leste rett! Stikk innom butikken selv, og se om du finner noe. Nå har butikken i tillegg 50% på alt vareutvalg på allerede godt reduserte priser frem til 15. september 2018.

Litt av alt

Litt av alt – Let er en butikk i Knarvik Senter som nå har opphørssalg på 50% på allerede billige varer frem til 15. september 2018.

Litt av alt – Let har et stort utvalg av billige produkter

Her kan du kjøpe alt fra verktøy til kjoler, arbeidshansker og leker, maleutstyr og interiør, klær, hjemartikler, kaffe og snacks. Vareutvalget er varierende og vil også endres etterhvert som nye partier dukker opp.

Litt av alt
Litt av alt

På butikken Litt av alt – Let fikk jeg dene mørkeblå dressjakken til 25 kr. Bildet tatt 25. august 2018.

GREIFF Profesjonell kokkejakke

På butikken hadde de mange forskjellige størrelser av profesjonelle kokkejakker med lang arm fra GREIFF. De hadde også bukse, men det blir litt overflødig. En profesjonell kokkejakke er ikke bare for proffene! Når jeg lager mat, som f.eks. spagettisaus, supper, og steker er det lett for at mat spruter litt. Da er en kokkejakke perfekt for å beskytte klærne. De hadde ikke flere knapper, men de fås kjøpt på yrkesklær eller på nettet. Dermed fikk jeg en kokkejakke til 50 kr pluss 30 kr for ti knapper. Hvite knapper kan kjøpes på Bakeren & Kokken for 39 kr for 10 stk.

Litt av alt – Let ligger i Knarvik Senter rett over Mekk, ved siden av Cubus. Adressen er Kvernhusmyrane 25, 5914 ISDALSTØ.

Litt av alt – Let åpningstider:

Besøk også butikken på: www.knarviksenter.no/butikk/litt-alt-let/ www.facebook.com/LittavAltLet.


Tips! Hvis du er i Knarvik Senter, få med deg statuen av Ivar Medaas. Les også da ullbyen utstilling fant sted i begynnelsen av november 2016.

Sist oppdatert 9. desember 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.