Vinter-OL 2018 arrangeres av Sør-Korea i PyeongChang torsdag 8. februar - søndag 25. februar 2018. Nå er endelig ventetiden over for oss sportsentusiaster, og ikke minst for alle idrettsutøvere som har kvalifisert seg. Nå skal utøverne vise verden hvem som er best, etter mange år med forberedelser og hard trening. OL-medalje og ikke minst OL-gull er kanskje noe av det største man kan vinne som idrettsutøver.

Offisiell OL-logo for PyeongChang 2018. Foto fra Wikipedia.org.

9. februar 2018 er det åpningssermoni for Vinter-OL 2018 og for norge er det Emil Hegle Svendsen som skal bære det norske flagget. I årets OL skal ca 3000 utøvere kjempe om medaljer i 17 dager i til sammen 102 øvelser over 15 disipliner. OL tyvstarter faktisk dagen før åpningssermonien med hopp og curling.

Til forskjell fra tidligere OL, som vi har fulgt via NRK og TV 2, er det nå Discovery (som eier Eurosport, MAX og TVNorge) som har tv-rettighetene. Kommunikasjonsrådgiver i Discovery, Lars Hojem bekrefter via Aftenposten at TVNorge blir hovedkanalen under OL. Sendingene vil også gå på Eurosport og Eurosport Norge.

Ønsker herved alle utøver og OL- arrangørene lykke til.

Den offisielle hjemmesiden, her.
OL- programmet VG dag for dag, her.

Les også om da jeg traff Magnus Carlsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen