Vinter-OL 2018 – Vi ønsker deltagere hell og lykke!

Tormod

Oppdatert:

Vinter OL 2018

Vinter-OL 2018 arrangeres av Sør-Korea i PyeongChang torsdag 8. februar – søndag 25. februar 2018. Nå er endelig ventetiden over for oss sportsentusiaster, og ikke minst for alle idrettsutøvere som har kvalifisert seg. Nå skal utøverne vise verden hvem som er best, etter mange år med forberedelser og hard trening. OL-medalje og ikke minst OL-gull er kanskje noe av det største man kan vinne som idrettsutøver.

Offisiell OL-logo for PyeongChang 2018. Foto fra Wikipedia.org.

9. februar 2018 er det åpningssermoni for Vinter-OL 2018 og for norge er det Emil Hegle Svendsen som skal bære det norske flagget. I årets OL skal ca 3000 utøvere kjempe om medaljer i 17 dager i til sammen 102 øvelser over 15 disipliner. OL tyvstarter faktisk dagen før åpningssermonien med hopp og curling.

Til forskjell fra tidligere OL, som vi har fulgt via NRK og TV 2, er det nå Discovery (som eier Eurosport, MAX og TVNorge) som har tv-rettighetene. Kommunikasjonsrådgiver i Discovery, Lars Hojem bekrefter via Aftenposten at TVNorge blir hovedkanalen under OL. Sendingene vil også gå på Eurosport og Eurosport Norge.

Ønsker herved alle utøver og OL- arrangørene lykke til. Den offisielle hjemmesiden, her.
OL- programmet VG dag for dag, her.


Les også om da jeg traff Magnus Carlsen.

Sist oppdatert 9. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.