Norsk Tipping Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009, og er en ordning hvor spillere kan gi 7 % ( (14% Multix, Innnstaspill og Oddsen) av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.

Ordningen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. I løpet av 2017 ble hele 455 millioner kroner er fordelt av Norsk Tippings kunder til lokale lag og foreninger.

Grasrotandelen er en fin måte å støtte ditt lokale lag eller forening. Foto skjermdump Norsk-Tipping.no.

Grasrotandelen - Litt støtte blir til mye

De fleste av oss slenger ofte inn en kupong på Vikinglotto på onsdager eller Lotto på lørdager. Det fine med ordningen er at det ikke går ut over eventuelle premier du vinner. Du får heller ikke mindre penger å tippe for. Det er enkelt å registrere deg på Norsk Tipping som grasrotgiver.

Derfor er dette en fin måte å støtte ditt lokale lag eller forening, som må være registrert i Frivillighetsregistret i Brønnøysundregisteret. Er du kristen kan du også støtte din lokale menighet med noen ekstra midler via grasrotandelen. Du kan bytte grasrotmottaker når du måtte ønske det. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer. 

Du kan registrere deg på Norsk Tipping her

Video som beskriver grasrotandelen av velandt.

Les også om de mest populære nettspill i 2018, her.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.