Drafts – Hvor alt starter!

Drafts er en mobil – og data applikasjon laget for å hjelpe deg med å logge ideer, tanker eller gjøremål i en fei. Deretter kan du selv velge et utall av muligheter for å bearbeide det du har skriblet ned. Denne appen er rett og slett genial, når du har lært hva den kan gjøre for deg. Det er her alt starter! 

Drafts er mer enn et blank ark å skrible på, når du lærer deg dette verktøy blir livet litt lettere… Foto skjermdup getdrafts.com.

Drafts er utviklet av Agile Tortoise, Inc som ble etablert i 2006

Drafts er utvklet av Agile Tortoise, Inc. som ble grunnlagt i 2006 av Greg Pierce. Greg har utviklet programvare i mer enn 15 år og liker å samarbeide tett med klienter for å bidra til å bringe deres visjoner til virkelighet gjennom teknologi.

Drafts blir en viktig del av hverdagen

Det er sjelden man kommer over apper som virkelig får stor innvirking og betydning i hverdagen! Drafts er ett tilsynelatende lite og uskyldig program, men som alltid ligger på førstesidern på min telefon, ipad og på min doc på Macen. Dette er en unik app som gjør hverdagen enklere på mange måter.

Hvor alt starter

Drafts er appen hvor alt starter, og hvor man bygger all produktiviteten ut fra. Det unike med programmet er alle mulighetene man kan gjøre når man har notert ned, og du kan deles notater til omtrent en hvilken som helst app. Får du en idé, skriv ned og legg den i «Kladd». Oppgaver du skal gjøre? Bruk Drafts først, og så kan senere sende dem til til todoist. Ønsker du å skrive noe på bloggen din (wordpress), ikke noe problem! Fra Drafts kan du skrive og publisere direkte uten noe mer stress! Alle dine ideer, tanker, gjøremål starter i Drafts.

Skjembilder av Drafts appen. Foto skjermdump getdrafts.com.

Hvorfor er Drafts så bra?

 • Noter hva som helst og hvor som helst. En blank side møter deg hver gang du åpner appen, slik at du kan skrive umiddelbart.
 • Dikterirng med Siri. Les inn det du har på hjerte via Siri på iPhone, Apple Watch eller på Macen. Appen oversetter alt til tekst som du kan bruke senere.
 • Bruk og del notatene dine hvor som helst. Send notatene dine direkt til andre apps eller tjenester. Ett klikk og du kan sende notatene på e-post, meldinger (SMS), Twitter, eller lagre notatet til Dropboix, Google drive, Onedrive, eller sende notatet til Reminder, Kalender, ja mulighetene er virkelig mange.
 • Merk og organiser notatene. Nye oppføringer går inn i innboksen. Du kan merke dem for organisering, flagge dem for viktighet eller arkivere dem for langsiktig lagring.
 • Tekstredigering som du ønker. Still inn tekstredigering som passer deg, med en rekke grensesnittjusteringer som tilpassede skrifttyper og kontroll over avstand, linjehøyde og marginer.
 • Velg layout og nattmodus. Du kan velge farger på Layout som passer deg best, samt ha automatisk nattmodus om ønskelig ( Alt blir sort med hvit tekst).
 • Synkroniseres på alle iOS enheter iPhone, iPad, Mac. Alt synkroniseres via iCloud slik at alle enheter er oppdatert i løpet av sekunder.
 • Backup muligheter på iCloud. Du kan bestemme hvor ofte du ønsker backup på iCloud, slik at du aldri mister dine verdifulle notater.

Konklusjon

Drafts er et fantastisk notat program. Uansett hva du trenger å notere. Designet er veldig bra, men det tar litt tid å sette seg inn i alle mulighetene som ligger under overflaten. Spesielt hvordan du kan dele notatene og gjøre dem om til kalender/møter, sms meldinger, e-post, eller dele med andre favoritt apper. Du kan leser mer og sjekke ut Drafts her.

Drafts er som Post-it lapper for den digitale tidsalder.

Pris:

 • Standard: Er gratis.
  Gir ubegrenset mulighet til å opprette, redigere og synkronisere, og kjøre handlinger basert på hvilke apps du har installert.
 • Pro: 35 kr per måned eller 345 per år (7 dagers gratis prøveperiode).
  Låser opp alle Pro-funksjonene på iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. (Krever at den samme iCloud-kontoen brukes på alle enheter som deler abonnement). Drafts Pro støtter familiedeling, (inntil seks familiemedlemmer ) kan laste ned og bruke appen uten ekstra kostnad. Les mer om Pro fordelene her.

Tips! Les hvilke to-do programmer du bær bruke Todoist – aldri glem noe.

Sist oppdatert 4. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress