Wunderlist er et skybasert administrasjonsprogram som lar brukerne administrere sine oppgaver eller gjøremål (To-do-lists). Dette programmet kan benyttes på en smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller på en smartklokke. Det fine er at den synkronisere alle gjøremål på tvers av dine enheter. En annen ting er at den er helt gratis. 

Wunderlist er et utrolig kjekt program for å holde orden på alle dine gjøremål. Skjermdump på MacOS.

Wunderlist gir deg full fleksibilitet hvor du kan lage dine egne sjekklister for alt du trenger å huske og gjøre. Så er det bare å sjekke ut punktene etterhvert som du har utført dem. Programmet gir også mulighet for å aktivere påminnelser, slik at du aldri glemmer noe viktig.

For å bruke programmet må du opprette en gratis konto, slik at alle gjøremål blir automatisk synkronisert på alle dine enheter. Programmet gir deg også mulighet til å dele lister med venner og familie.

Programmet tilbyr også en nettleser tillegg som gjør det enkelt å legge til et gjøremål dersom du kommer over noe nyttig på nettet.

Wunderlist viser utførte sjekkpunkt. Skermdump på min iPhone.

Programmet kommer også i en pro og business utgave for de som trenger ytterligere funksjoner. Jeg har aldri selv aldri hatt behov for pro versjonen.

Du kan sjekke ut Wunderlist her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen