København – Den fargerike byen

Jeg var utrolig spent da vi reiste på byferie til København. Ville vi like byen, menneskene, atomsfæren, maten, butikkene? Vi var heldig med været, 28grader sol og blå himmel, vi kunne ikke få det bedre! Jeg vil her kort dele noe gobiter fra byen, som kan være til inspirasjon dersom du en gang skal besøke byen. 

2014-Juli-20 København-1Her ser vi Københavns havn fra Langebro og på den andre siden Islands Brygge Havnebadet. 

Du kan også lese min blogg og min beste opplevelse fra København; skipene på holmen her.

2014-Juli-20 København-18Nyhavn i København, hvor kanalbåtene er populære når det er fint vær.

Vår første stoppested var Nyhavn. Dette er hjertet i København. Her kan man slappe av med mat, noe å drikke eller en god kopp kaffe. Her kan man også være med på en guidet tur i Københavns skjærgård og se den flotte byen fra sjøen, samt den lille havfruen. (Se egen blogg om kanalbåt turen her). 

2014-Juli-20 København-15Amalienborg Slotsplads er en fin opplevelse og vandre over den åttekantede plass.

Amalienborg er et slottsanlegg i København og hovedresidens for den danske monarken. Slottsanlegget er et hovedverk i dansk bygningskunst og antagelig det fornemste stykke rokokkoarkitektur i Danmark.

2014-Juli-20 København-23Vi måtte oppleve kirketårnet på Vor Frelsers Kirke som er en luftig opplevelse.

Så måtte vi jo ta turen opp i kirketårnet på Vor Frelsers Kirke, og det ble en luftig opplevelse. Som bilde viser; det var ikke et smil, men en skjelvende grimase for det var ganske ekkelt med den høyden og kun rekkverket som barriere. Jeg snudde før toppen, da det ble trangt og litt luftig, men bildene vi tok fra tårnet var kjempe fine.


Videoklipp Vor Frelsers Kirke i København

Fotogalleri København by 2014

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.