Som lite barn sovnet jeg ofte til min mors "Ro, ro til fiskeskjær". Jeg har vokst opp da båter stort sett var motorisert. Å ro var noe de gjorde i gamledager, og hvorfor slite seg ut? Men en sommerdag i 2014 tok vi årene fatt og drog på ut på Nesvatnet i robåt.

Robåt på Nesvatnet og det er ikke så lett som det ser ut til.

Jeg skulle ro for første gang på mange år, og det er ikke lett å koordinere årene, men med litt tålmodighet og trening får man etterhvert kontroll, og båten glir fremover i vannet. Dette var også første gang Belkis har vært i en tradisjonell robåt.

Vegard fikk også prøvd seg på roing, og det gikk veldig bra etterhvert.

Å ro er en behagelig opplevelse og nå forstår jeg hvorfor jeg sovnet som lite barn, å ro er stille, behagelig og fredfylt.

Fotogalleri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen