Open Air Campaigners (OAChar en kjempe bra kristen nettbutikk hvor det selges ulike typer trakter og annet materiell om evangeliet om Jesus Kristus, som er veldig kjekt å ha med når man møter mennesker i hverdagen eller på evangelisering på gaten.

Nettbutikken til OAC har et stort utvalg av traktater og trylletriks som kan brukes til å forkynne om Jesus Kristus. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

Savnet - rimelig og god traktat laget av Open Air Campaigners

Savnet er en norsk traktat som tar utgangspunkt i historien om den bortkomne sønn. Historien kan brukes for å billedgjør hva evangeliet handler om. Veldig godt forklart, hvor det er en frelsesbønn til slutt. Bakpå traktaten er det også plass til å skrive eller stemple kontaktinformasjon f.eks ditt eget navn, tlf. nr. eller til din menighet.

Pris 25 stk.: 25 kr. (juni 2018)

Pris 500 stk.: 450 kr. (juni 2018)

EvangeCuben - gode illustrasjoner for ungdommer

En av mine favoritt verktøy på Open Air Campaigners nettbutikk er EvangeCuben. Med denne kuben kan du enkelt forklare evangeliet med gode illustrasjoner, steg for steg. Dete skjer ved at man åpner og bretter kuben. Perfekt til bruk mot den yngre generasjonen.

Pris 115 kr. (juni 2018)

EvangeCube illustrer evangeliet om Jesus Kristus ved å åpne kuben steg for steg. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

Trylletriks - Den lille bibel er både forklarende og morsom

På Open Air Campaigners nettbutikk vil trekke frem et trylletriks Den lille bibel som virkelig er morsom. Trikset illustrerende også veldig godt hva evangeliet om Jesus Kristus handler om.

Pris 145 kr. (juni 2018)

Trylletrikset Den lille Bibel er morsom og illustrerer veldig godt evangeliet. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

På Open Air Campaigners sin nettside kan du også lese mer og ikke minst se YouTube videoer av traktatene eller trylletriksene.

Les også om hvordan du kan bestille gratis traktater på World Missionary Press. Ønsker du å legge litt penger i gode traktater anbefaler jeg "Veien til Gud" med Kjell Halltorp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen