Nettbutikk for traktater – Open Air Campaigners

Open Air Campaigners  (OAChar en kjempe bra kristen nettbutikk hvor det selges ulike typer trakter og annet materiell om evangeliet om Jesus Kristus, som er veldig kjekt å ha med når man møter mennesker i hverdagen eller på evangelisering på gaten.

Nettbutikken til OAC har et stort utvalg av traktater og trylletriks som kan brukes til å forkynne om Jesus Kristus. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

Savnet er en norsk traktat som tar utgangspunkt i historien om den bortkomne sønn. Historien kan brukes for å billedgjør hva evangeliet handler om. Veldig godt forklart, hvor det er en frelsesbønn til slutt. Bakpå traktaten er det også plass til å skrive eller stemple kontaktinformasjon f.eks ditt eget navn, tlf. nr. eller til din menighet.

Pris 25 stk.: 25 kr. (juni 2018)

Pris 500 stk.: 450 kr. (juni 2018)

En av mine favoritt verktøy er å bruke EvangeCuben. Den forklarer veldig godt evangeliet med gode illustrasjoner, steg for steg, etter som man åpner kuben. Perfekt til bruk mot den yngre generasjonen.

Pris 115 kr. (juni 2018)

EvangeCube illustrer evangeliet om Jesus Kristus ved å åpne kuben steg for steg. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

Jeg vil trekke frem et trylletriks Den lille bibel som virkelig er morsom, men også veldig illustrerende for hva evangeliet handler om.

Pris 145 kr. (juni 2018)

Trylletrikset Den lille Bibel er morsom og illustrerer veldig godt evangeliet. Bilde OAC.no 8. juni 2018. 

På OAC sin nettside kan du også lese mer og ikke minst se YouTube videoer av traktatene eller trylletriksene.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.