Gratis traktater – World Missionary Press

World Missionary Press kan du bestilles opptil 1000 traktater helt gratis. Du trenger heller ikke betale frakt eller importtoll. Disse kommer i «kredittkort» størrelse, og er praktisk å ha i lommen eller i håndvesken. De fås i flere ulike utgaver og på en rekke forskjellige språk. En av de norske utgavene heter «Veien til Gud.»

Traktater

«Veien til Gud» er en av flere traktater du får helt gratis på World Missionary Press.

Traktater om evangeliet er noe alle kristne bør ha med

Der finnes mange ulike hefer og traktater om evaneliet om Jesus Kristus. Noen koster vanligvis litt penger, men ønsker du ett gratis alternativ så kan jeg anbefale World Missonary Press. Dessverre er utvalget på norsk begrenset, men de har traktaten «Smile.»

Hvordan kan mennesker rundt oss tro hvis de ikke har hørt? Mange mennesker er søkende og interessert i å høre våre vitnesbyrd og evangeliet om Jesus Kristus. Det er mange flere enn vi kanskje tenker, som er søkende og har spørsmål om den kristne tro. Da er det fint å kunne gi en traktat som kort og enkelt forklarer Evangeliet, og hvordan man kan ta imot frelsen.

Traktater

Fellowship Tract league sender også ut gratis traktater. De har et stort utvalg på engelsk, spansk og en rekke språk.

Bestill her

Bestill helt gratis på World Missionary Press her.
Bestill helt gratis på Fellowships Tract League her.

Du må være forberedt på at det kan ta noe tid før du får dem. De sender ut etter beste evne. Regn gjerne 1 mnd før du får dem. Husk også å skrive en god begrunnelse på hva du skal bruke dem til.

Kan ta opptil 1 -2 måneder før du får dem

Du må være forberedt på at det kan ta noe tid før du får dem. De sender ut etter beste evne. Regn gjerne 1 mnd før du får dem. Husk også å skrive en god begrunnelse på hva du skal bruke dem til.

Les også om hefte «Veien til Gud» av Kjell Halltop som jeg har skrevet om på bloggen.

Ønsker du å bestille rimelige traktater kan jeg også anbefale Open Air Campaigners nettbutikk. De selger gode flyers til ca 1 kr stk pluss frakt.


Tips! Les også om Nettbutikk for traktater – Open Air Campaigners.

Sist oppdatert 22. april 2023

2 kommentarer om “Gratis traktater – World Missionary Press”

  1. Hei. Vil gjerne bestille traktater men får det ikke til. Ønsker veien til Gud og Smil- det er noen som tenker på deg. VH Tove

    Svar
    • Hei Tove. På denne linken; https://www.wmpress.org/order/international/ er det et bestillingskjema som er veldig enkelt å fylle ut. Siden traktatene er gratis trenger du kun oppgi navn, adresse og tlf. nr. slik at pakken kommer frem. Jeg har lest at både papir – og fraktkostnadene har økt, og at etterspørselen etter traktater er større enn det de klarer å levere på verdensbasis. Derfor kan du være «heldig» å få tilsendt eller at de ikke klarer å levere til «alle» som ønsker. Men det er verdt et forsøk å bestille, f.eks. 500 stk. av «Veien til Gud». Tips; Hermon forlag har også gode traktater av kjell halltorp; https://www.hermon.no/bnneveien_til_gud_haltorp Som koster 150 kr for 10 stk. hefter. OAC i Norge selger også rimelige traktater til evangelisering; https://www.oacbutikk.no/ Lykke til videre.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress