Gratis traktater – World Missionary Press

Å dele ut kristne traktater er noe vi kristne burde gjøre helt naturlig. Hvordan kan de tro hvis de ikke har hørt? Mange mennesker er søkende og interessert i våre vitnesbyrd og evangeliet om Jesus Kristus. Flere har spørsmål om den kristne tro. Da er det fint å kunne gi en traktat som forteller mer kort og enkelt hva Evangeliet er og hvordan man kan ta imot frelsen.

Dette er ett av flere traktater du får gratis på World Missionary Press.

Der finnes mange ulike traktater og jeg har blogget om en del. Noen koster litt penger, men ønsker du ett gratis alternativ så anbefaler jeg:

World Missionary Press. De sender ut helt gratis traktater og man trenger heller ikke betale frakt eller importtoll. De kommer i "kredittkort" størrelse og er praktisk å ha i lommen, eller i håndvesken. Du kan bestille opptil 1000stk hvis jeg ikke husker feil. De finnes i flere utgaver og på flere språk.

Smil - norsk traktat

Fellowship Tract league  sender traktater helt gratis og de har også et stort utvalg traktater på engelsk, spansk og en rekke språk. Dessverre lite utvalg på norsk, men de har traktaten "Smile."

Hver gang jeg har bestilt har jeg fått ganske raskt, men påregn gjerne en 3 -4 ukers tid.

De sender ut alt ettersom pengene og varebeholdningen rekker.

Bestill helt gratis på World Missionary Press her.
Bestill helt gratis på Fellowships Tract League her.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.