Veien til himmelen – Hefte

Veien til himmelen er et hefte som er skrevet av Åge Åleskjær og er utgitt på Hermon forlag. Det er alltid kjekt å ha noen gode hefter eller traktater for hånden som du kan dele med de som ikke tror på Jesus Kristus. Dette er et hefte jeg har lest en rekke ganger og som jeg vil anbefale!

Veien til Himmelen

Dette et velskrevet og flott hefte som på en enkel og morsom måte forklarer evangeliet. Heftet passer like godt til ungdommer som til voksne, da heftet er lettlest og evangeliet er enkelt forklart. Det fine med hefter er at Åge først forklarer alle veien som ikke fører til himmelen. Her tror jeg mange vil bli overrasket. Tilslutt presenteres evangeliet og hvordan vi på en enkel måte kan ta imot frelsen.

Heftet er tilgjengelig på Hermon Forlag.

Veien til himmelen

Åge Åleskjær en kjent predikant og pastor i OKS. Her taler han Guds ord på sommerstevne i Sarons dal. Foto: 19.07.2009 av Tormod Gundersen.

Åge Åleskjær er grunnlegger av Oslo Kristne Senter. Åge er født 1. april 1950 i Sarpsborg og etter endt studieopphold ved Rhema Bible Training Center i Tulsa i Oklahoma i USA returnerte han til Oslo og stiftet Oslo Kristne Senter i 1985. Kirken består i dag av rundt 3 000 medlemmer og totalt syv avdelinger: Romerikskirken, Citykirken, Groruddalskirken, Haldenkirken, Venneslakirken, Tromsøkirka og La campiña i mexico. I 2012 tok sønnen Thomas Åleskjær og konen Katrine over ledelsen av menigheten.

Pris Hermon forlag (2021): [ Link ikke reklame: hefte ]

  • 100 pkt: 650 kr.
  • 1 stk: 25 kr.

Tips! Les om Evangeliseringshefte – Veien til Gud.

Sist oppdatert 10. desember 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress