Veien til himmelen er et hefte som er skrevet av Åge Åleskjær og er utgitt på Hermon forlag. Det er alltid kjekt å ha noen gode hefter eller traktater for hånden som du kan dele med de som ikke tror på Jesus Kristus. Dette er et hefte jeg har lest en rekke ganger og som jeg vil anbefale!

Dette et velskrevet og flott hefte som på en enkel og morsom måte forklarer evangeliet. Heftet passer like godt til ungdommer som til voksne, da heftet er lettlest og evangeliet er enkelt forklart. Det fine med hefter er at Åge først forklarer alle veien som ikke fører til himmelen. Her tror jeg mange vil bli overrasket. Tilslutt presenteres evangeliet og hvordan vi på en enkel måte kan ta imot frelsen.

Hefet er tilgjengelig på Hermon Forlag.

Veien til himmelen er et hefte som på en enkel og morsom måte forklarer evangeliet og hvordan alle kan ta imot frelsen.

Veien til himmelen

Åge Åleskjær er grunnlegger av Oslo Kristne Senter. Åge er født 1. april 1950 i Sarpsborg og etter endt studieopphold ved Rhema Bible Training Center i Tulsa i Oklahoma i USA returnerte han til Oslo og stiftet Oslo Kristne Senter i 1985. Kirken består i dag av rundt 3 000 medlemmer og totalt syv avdelinger: Romerikskirken, Citykirken, Groruddalskirken, Haldenkirken, Venneslakirken, Tromsøkirka og La campiña i mexico. I 2012 tok sønnen Thomas Åleskjær og konen Katrine over ledelsen av menigheten.

Åge Åleskjær en kjent predikant og pastor i OKS. Her taler han Guds ord på sommerstevne i Sarons dal 2009.

Pris Hermon forlag (2021): [ Link ikke reklame: hefte ]

  • 100 pkt: 650 kr.
  • 1 stk: 25 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen