På Aker brygge ligger mange gode restauranter, og prisnivået kan til og med få en pratsom bergenser til å tie og kremte. Vel, etter å ha studert meny tavlene og med en stadig romlende mage, var det bare å kaste seg uti.

2011-Juli-Aker brygge restaurant-1Blåskjell servert med hvitvins fløtesaus, løk og sitron. Et uforglemmelig måltid.

Jeg har i ettertid prøvd å sjekke hvilke restaurant vi var på, men har ikke klart å få identifisert den. Trodde det kanskje kunne vært Rorbua, men vi spiste i 2 etg, eller på ett slags loft oppunder taket. Det har ikke Rorbua.

Vi har vært to ganger på denne resturanten. Service var meget god da vi var der, prisen moderat og hver gang har jeg gått ut med et smil.

2011-Juli-Aker brygge restaurant-2Jeg bestilte øster på is denne gangen, det var godt, men mettet ikke mye.

Jeg vil helt klar anbefale blåskjellene som hovedrett. Du får en stor porsjon, og fløtesausen med løk og sitron er himmelsk. Jeg drømmer innimellom om denne retten, og det sier hvor høyt vi likte det. Jeg har også prøvd østers på is, men det kom ikke opp mot blåskjellene.

Hvis du vet navnet på stedet, så kommenter under så skal jeg oppdatere bloggen, for her må jeg tilbake for å smake på blåskjellene en dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen