Aker Brygge – Vi glemmer aldri blåskjellene

Tormod

Oppdatert:

På Aker brygge ligger mange gode restauranter, og prisnivået kan til og med få en pratsom bergenser til å tie og kremte. Vel, etter å ha studert meny tavlene og med en stadig romlende mage, var det bare å kaste seg uti.

Blåskjell servert med hvitvins fløtesaus, løk og sitron. Et uforglemmelig måltid. Foto: 26.07.2011 av Tormod Gundersen.

Jeg har i ettertid prøvd å sjekke hvilke restaurant vi var på, men har ikke klart å få identifisert den. Trodde det kanskje kunne vært Rorbua, men vi spiste i 2 etg, eller på ett slags loft oppunder taket. Det har ikke Rorbua.

Vi har vært to ganger på denne restauranten. Service var meget god da vi var der, prisen moderat og hver gang har jeg gått ut med et smil.

Jeg bestilte øster på is denne gangen, det var godt, men mettet ikke mye. Foto: 26.07.2011 av Tormod Gundersen.

Jeg vil helt klar anbefale blåskjellene som hovedrett. Du får en stor porsjon, og fløtesausen med løk og sitron er himmelsk. Jeg drømmer innimellom om denne retten, og det sier hvor høyt vi likte det. Jeg har også prøvd østers på is, men det kom ikke opp mot blåskjellene.

Hvis du vet navnet på stedet, så kommenter under så skal jeg oppdatere bloggen, for her må jeg tilbake for å smake på blåskjellene en dag!


Tips! Les også om restauranten på Ekebergrestauranten – Oslos vakreste utsikt.

Sist oppdatert 22. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.