Fotball VM 2018 er det 21. verdensmesterskapet for menn og arrangeres i Russland. VM sparkes i gang 14. juni hvor 32 nasjoner skal kjempe om det gjeve VM trofeet. Finalen spilles 15. juli på Luzjniki stadion i Moskva. Fotball VM arrangeres hvert fjerde år og samler hele verden rundt TV-skjermene og på de ulike fotball arenaene. Vi kan se frem til én måned med VM fotball og dette blir som alltid utrolig spennende.

Fotball VM 2018 arrangeres i år for 21 gang i Russland 14. juni - 15. juli. 

Favoritter til å vinne Fotball VM 2018

Kan Tyskland forsvare sin VM seier fra Brasil i 2014? Tyskland har som alltid i år også et solid mannskap som aldri kan avskrives. Så har vi Spania! Vil de kunne reise seg etter skuffelsen hvor de ikke klarte å avansere fra gruppespillet i Brasil 2014.

Vil Messi og Argentina endelig ta pokalen hjem, etter tap mot Tyskland i Brasil VM 2014, og to andre plasser i Copa América?

Brasil er storfavoritter til å vinne fotball VM 2018

Vil Brasil og Neymar spille i takt med sambarytmene og nå finalen i Moskva? Brasil er en av fotball VM 2018 største favoritter og har et tjernespekket mannskap. Det skal bli utrolig spennende å se om Brasil kan vinne årets VM for sjette gang.

Frankrike er også ett topplag som jager en revansj etter VM tapet mot Italia i 2006.

Fotball VM 2018 - TV rettigheter og sendinger

NRK og TV 2 deler rettighetene til årets VM i fotball fra 14. juni - 15. juli, og har nå fordelt de 64 kampene seg imellom. Finalen sendes på NRK, mens TV2 sender de to semifinalene. Kanalene har et godt samarbeid og vil ha felles studio på Kontraskjæret i Oslo.

Her finner du oversikt over hvordan kampene spilles og hvilken TV-kanal som sender oppgjøret.

Offisiell VM side: FIFA VM 2018.

Til deg som er interessert i sport, så anbefaler jeg at du leser om Snooker VM 2018. Det ble en triller uten like!

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.