365 dager – Bli bedre kjent med Gud

Tormod

Oppdatert:

365 dager

365 dager for å bli bedre kjent med Gud er skrevet av Jarle og Rebecca Waldemar og boken ble utgitt i 2018. Denne boken gir deg hver dag, altså 365 dager, et ord fra bibelen, med forklarende tekst av forfatterne.

Boken vil inspirere deg og gi mulighet til å få en enda dypere relasjon med Gud. Guds ord vil hjelpe deg i hverdagen, trøste og utfordre deg, og gi deg mot til å leve det liv som Gud har planlagt for deg.

365 dager

Forsiden på boken «365 dager for å bli bedre kjent med Gud». Boken ble utgitt i 2018 og er skrevet ar Jarle og Rebecca Waldermar.

365 dager for å bli bedre kjent med Gud er lettlest og lett å forstå

Jeg synes forfatterne har fått frem skriftsteder som virkelig trøster og bygger opp vår tro og relasjon til Gud. Den forklarende tekst til hvert skriftsted er ikke preget av vanskelige fremmedord, men er lettlest og ikke minst lett å forstå. Det gjør at boken passer like godt til alle generasjoner. Eldre kan lese til yngre. Ungdommer vil lett forstå budskapet, og de erfarne bibelleser vil også bli oppbygd.

365 dager

Boken min er signert av Jarle Waldemar med en vennlig hilsen. 

Her er et utdrag fra boken:

19. august – Jesus Immanuel

Se, en jomfru skal bli med barn og føde en Sønn og de skal gi Ham navnet Immanuel. Matteus Evangelium 1,23. «Jesus ble kalt for Immanuel som betyr «Gud med oss». Det at Gud sendte sin Sønn til verden, er et tegn på at Gud er med oss. Vi er ikke alene. Vi er ikke overlatt til oss selv. Han ville vise at Han elsker oss, derfor sendte Han sin eneste Sønn. Julens budskap om at Gud selv kom til jorden, er ikke bare et budskap i desember. Det er like viktig hele året. Gud selv er med oss gjennom Jesus Kristus. I alle livets dager og i alle livets situasjoner er Jesus med oss. Han har selv vandret på jorden og opplevd de samme tingene som oss. Derfor vet Han hvordan du har det. Du kan derfor være trygg på at Gud er med deg».

Bokfakta

Tittel: 365 dager for å bli bedre kjent med Gud 
Forfatter: Jarle Waldemar og Rebecca Waldemar
Sjanger: Kristen litteratur 
Bokforlag: Hemon forlag 
Publiseringsdato: 2018 
Format: Heftet
Antall sider:

365 dager

Hvor kjøpe boken?

Boken kan bestilles på Hermon Forlag, her. Pris ( august 2018)
– 299 kr innbundet, pluss frakt.


Tips! Les også om boken om Emanuel Minos; Det har ringt for tredje gang.

Sist oppdatert 7. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.