Skrape til keramisk komfyr er verktøyet du trenger for å fjerner brent mat uten å skade overflaten på platetoppen. Ikke brukt stålull eller svamp med stålull på den ene siden, fordi det kan gi riper i glasset. Ripet glass kan heldigvis polers og bli som ny igjen, men ved å bruke såpe og skrape vil du bevarer platetoppen og holde den skinnende og fin så lenge som mulig.

Skrape fra Kitchentime.no til keramisk komfyr fjerner lett brente rester og smuss. Bilde av skrape i åpen posisjon hvor barberblad stikker ut.

Platetoppen er laget av glass. En skrape har rett og slett har et barberblad som føres langs glassoverflater og fjerner smutt og brente matrester uten å ripe glasset.

NB! IKKE SKRAP I SIKKER/LUKKET POSISJON! Det er utrolig viktig at du løsner skruen og og skyver dekselet tilbake slik at barberbladet stikker ut og settes i åpen posisjon. Du skal skrape med barberblad og ikke stålet som beskytter barberblad i lukket posisjon. Skraper du med stålet kan du skade og ripe komfyr toppen.

Skrapen består av et barberblad som enkelt fjerne fett og brente matrester på glassplaten uten å lage riper. 

Skrapen inneholder 3 ekstra barberblad som vil vare i lang tid. 

Skrapen kan skrues i sikker og LUKKET posisjon slik at man ikke skjærer seg på barberbladet når den ligger i kjøkkenskuffen.

Skrape fås kjøpt i de fleste butikker som selger komfyr og kjøkkenredskaper.

Priser er oppgitt fra 6. juni 2018 (prisene kan endres over tid)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen