Blockbuster tar over Plejmo kunder

Tormod

Oppdatert:

Svenske Magine legger nå ned sin filmutleie service Plejmo. Har du kjøpt filmer her, må du overføre abonnementet ditt til Blockbuster.no. Overføring virker helt smertefritt og du får med deg alle dine kjøp, samt verdikoder alt ettersom hvor mye du har inne på din filmkonto. Siste dag for å bruke Plejmo-tjenesten er 1.7.2019. Etter dette er det ikke mulig å spille av filmer på noen av appene eller på nettstedet deres. Dette gjelder også for nedlastede filmer.

Blockbuster tar over Plejmo – kunder og denne tjenesten legges ned fra 1. juli 2019.

Det er uklart hvor mange brukere Plejmo har hatt. De får nå muligheten til å flytte over til den tilsvarende tjenesten Blockbuster, som eies av den danske telekomoperatøren TDC. I det siste året har Magine i stedet blitt en teknologileverandør. Selskapet selger sin tekniske løsning til andre selskaper som ønsker å streame film og serier, under merket Magine Pro.

Verdikoder fra Plejmo som kan brukes på Blockbuster

En verdikode fungerer som betaling for en leiefilm. Verdikodene dine vil ligge som et klippekort på Blockbuster-kontoen din, slik at du kan betale med dem når du leier film. Antall verdikoder du får er basert på saldoen i filmkassen i Plejmo når du migrerer, i henhold til følgende:
≤ 99 → 1 kode
100–149 → 2 koder
150–199 → 3 koder
200–249 → 4 koder
250–299 → 5 koder
300–349 → 6 koder
350–399 → 7 koder
400–449 → 8 koder
450–499 → 9 koder
≥ 500 → 10 koder Har du en verdikode hos Plejmo?

Plejmos verdikoder fungerer ikke hos Blockbuster, så pass på at du bruker verdikoden her på Plejmo før 1.7.2019. Har du spørsmål rundt overføring av konto til Blockbuster

Ta gjerne kontakt med Plejmo via chatten deres nettside (åpen fredag–mandag kl. 17–22 og tirsdag–torsdag kl. 19–22) eller på e-post.

Du kan lese mer om Blockbuster her.


  • Tips! En film som jeg kan anbefale og som er basert på en sann historie er filmen Lion.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.