Obi-Wan Kenobi TV-serie

Obi-Wan Kenobi er en mini TV-serie på 6 episoder, og en hel verden med Star Wars fan har siden 2019 ventet i spenning, og nå er endelig ventetiden over, og episode 1-2 lanseres på Disney+ fredag 27. mai 2022. Ewan McGregor har hovedrollen som Obi-Wan Kenobi og Hayden Christensen er tilbake som Darth Vader. 

Obi-Wan Kenobi Disney pluss-1 Ewan McGregor er tilbake som Obi – Wan Kenobi i WaltDisney sin nye mini TV-serien med premiere 27. mai 2022. Foto: Copyright © Disney +.

TV-serie med 6 episoder på omtrent 40-50 minutter

Handlingen i Star Wars TV-serien foregår 10 år etter hendelsene i Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith hvor Obi-Wan Kenobi fikk oppleve at sin beste venn og jedilærling Anakin Skywalker gikk over til den mørke siden, og ble den onde Sith Lord, Darth Vader som vi møter i Star Wars Episode IV: A New Hope. 

Den gjenlevende Jedi-mester Obi-Wan Kenobi har gjemt seg på planeten Tatooine og fått i oppdrag å passe på den unge gutten Luke Skywalker, men planeten får stadig vekk besøk av imperiets elite-jedi-jegere som stadig bruker nye metoder for å finne den gjenlevende jedi-mesteren. 

Med i rollebesetningen er Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell og Benny Safdie.

Obi-Wan-Kenobi-1-1536x879 Etter å ha sett ep 1-2 så henger jeg meg på IMBD brukere som har gitt TV-serien en score på 9,4 av 10. Foto: Copyright © Disney +.

Serien sendes på Disney +

– Disney + abonnement ( også inkl. i enkelte TV2 play abonnement)

Den siste episode vil bli tilgjengelig 22. juni 2022.

Se trailer nedenfor.

IMDB kan du lese mer om serien.

Sist oppdatert 11. desember 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress