VistaCreate – Design for enhver anledning

Tormod

Oppdatert:

VistaCreate er et nettbasert grafikk- og videodesignverktøy som tilbyr en kraftig online designredigerer med et stadig voksende bibliotek på over 50 millioner profesjonelle designmaler for kreative uttrykk som enkelt kan tilpasses, eller du kan lage ditt eget design fra bunnen av. 

VistaCreate er et nettbasert tjeneste som hjelper deg å designe det du trenger! Foto skjermdump VistaCreate.com.

VistaCreate var tidligere kalt Crello

VistaPrint tok et stort sprang 27.oktober 2021, da de kjøpte opp Crello og dens moderselskap Despositphotos (Etablert av Dimitry Sergeev) for $85 millioner til Vistaprint, som også ble rebranded til Vista. Dermed lanserte Vista sin nye tjeneste VistaCreate basert på de oppkjøpte tjenester. Dette var en av flere satsninger fra Vista for å etablere seg som en av de største grafisk designplattformer for mindre bedrifter og privatpersoner, og tar med andre ord opp kampen mot Canva og Adobe Creative Cloud Express.

Vista ønsker å tilby en plattform hvor man enkelt kan lage flott design uten å bruke og lære seg kompliserte og dyre designprogrammer som f.eks. Photoshop og InDesign mfl.  

VisaCreate oppsett med maler for design av Facebook Posts. Foto skjermdump VistaCreate.com.

Hva tilbyr VistaCreate helt gratis?
 • Maler. Profesjonelle maler og nye legges til ukentlig. 70 forskjellige formater, som er tilpasset de fleste sosiale medier, som Instagram post, YouTube cover, LinkedIn header, Facebook post, Instagram Story mfl. 
 • Kreative eiendeler. Tilbyr over 1 million royaltyfrie bilder, videoer og vektorer som du kan bruke i prosjektene dine.
 • Fotoredigering som Crop, flip, rotere, 15 fotofiler, eller juster bilder ved hjelp av avanserte innstillinger for lysstyrke, kontrast, fargetone, metning, uskarphet, X-prosess og legge til en vignett.
 • Gratis design elementer. Boltre deg med en rekke gratis design elementer som musikk, objekter, fonter, animasjoner, og bakgrunner. 
 • Bakgrunnsfjerner. Fjern bakgrunn på alle bilder helt gratis. 
 • Brand Kit. VistaCreate merkevaresett lar deg laste opp merkevareidentitetselementer som logo, farger og fonter. Dermed blir dine nye designløsninger konsistent og like, når det gjelder logo fargepaljett og font.
 • Stiler funksjon. Denne funksjonen lar deg raskt og enkelt tilpasse maler og merke dem for senere bruk.
 • Publiserer til Instagram, Pinterest og Facebook.
 • 10GB med lagringskapasitet for dine filer, bilder, video, lyder og fonter mm. helt gratis. Du kan også sortere dem oversiktlig i mapper, slik at du har raskt tilgang til dem.
En kort og grei innføring på Youtube: VistaCreate.

Konklusjon og ulempe

VistaCreate er en enkelt og flott design plattform. Det er bra at Canva og Adobe får litt konkurranse, og med alle funksjonene som tilbys av VistaCreate på gratisplanen er det absolutt et solid designverktøy jeg kan anbefale på lik linje med Canva. 

Ulempen er begrensningen på 5 nedlastninger per måned. Nå skal det sies at du kan laste ned det samme designet et ubegrenset antall ganger innen 1 time, og det vil bli betraktet som 1 nedlasting. Det hjelper en god del, men er du en hyppig bruker som trenger å laste ned design ofte, bør du gå for Canva gratis versjon. 

Du kan sjekke ut VistaCreate her.

Pris:

 • Standard er gratis.( De fleste klarer seg med standard utgaven).
 • Pro 13 $ per måned. 

Sist oppdatert 24. februar 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.