Leie film på nett – Plejmo er veldig bra, og har ukentlige gratis filmer

Tormod

Oppdatert:

plejmo

Plejmo (nå Blockbuster.no) er en av mange videobutikker på nettet som tilbyr leie og streaming. Jeg har brukt filmbutikken i en årrekke og må si jeg er veldig godt fornøyd. Ingen hakking, topp kvalitet og god brukervennlighet slik at man finner frem i jungelen av både nye og aldre filmer.

plejmo

Plejmo gir deg god oversikt over ny, gamle og mest populære filmer som man kan leie til en grei pris. 

Det koster det selvsagt ikke noe å opprette konto. Du betaler kun når du leier. Du kan betale direkte fra ditt VISA kort, eller du kan fylle på din Plejmo konto. Fyller du på noen kroner vil du få noen prosenter rabatter, avhengig hvor mye du fyller på. Det kan du spare litt på i lengden.

plejmo

På Plejmo har man full oversikt over hva filmen handler om, og selvsagt trailere. Hakkebakkeskogen er populær for tiden. 

Enkelte filmer er gratis på Plejmo

Plejmo har nå begynt å vise enkelte filmer gratis. Jeg synes det er en veldig hyggelig «gulrot», og inspirerer brukere til å sjekke nettsiden oftere. Vi så nylig filmen A view of low helt gratis i helgen, og den var veldig kjekk.

plejmo

Gratisfilmer gjør det ekstra hygglig å besøke filmsiden. 

Pris og kvalitet på Plejmo

De nyeste filmene blir rakst tilgjengelig og vises selvsagt i høy SD/HD kvalitet. En helt ny film koster vanligvis 49 kr å leie. Etter en stund blir prisen noe lavere, ned til 39 kr som er prisen på de aller fleste filmene.

plejmo

Gratis på Plejmo er denne romantiske komedien fra 2012, skrevet og regissert av Woody Allen.

Konklusjon

Dette er en meget trygg, god og brukervennlig filmbutikk på nettet. Utvalget er bra, både for voksne, ungdommer og barn. Det at du også kan se flere gratis filmer hver uke, noe jeg synes er en fin gest og service. Du kan også lagre filmer i favoritt-listen din, så slipper du å lete etter dem senere. Dette er en bra filmbutikk som jeg selv bruker og kan anbefales!

Plejmo har nå skiftet navn til Blockbuster.no. Link her. [Ikke reklame].

God film!


På bloggsiden har jeg anbefalt en rekke gode filmer som du kan lese om under kategori «Filmer.» En film jeg vil anbefale er De urørlige.

Sist oppdatert 31. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.