Det har ringt for tredje gang

Tormod

Oppdatert:

Det har ringt for tredje gang

Det har ringt for tredje gang er en flott bok av Emanuel Minos, hvor han rikelig deler av sine åndelig kunnskap og åpenbaringer. Her beskriver han bibelens profetier i ende tiden og de tegnene som bibelen gjengir. Han fremhever tre spesielle profetier i bibelen:

I) Fikentreet og alle trærne. II) Det store frafallet. III) Åndsutgytelsen.

Profetien fra kvinnen fra Valdres er med boken

Det som begeistret meg var at Emanuel Minos også i boken beskriver noen profetier som er gitt av kristne i nyere tid, spesielt «Kvinnen fra Valdres» på 60-tallet og profetien fra Sogn på slutten av 1700-tallet. Minos påpeker at disse profetier ikke kan sammenlignes med bibelske profetier, men da endel av disse profetier har gått i oppfyllelse eller er i stor grad oppfylt, nevnes disse i boken.

Det har ringt for tredje gang

Emanuel Minos øser av sin åndelige kunnskap i boken. Foto: Brita Skogly Kraglund fra Vårt Land.

Boken er lettlest og inndelt i kapitler slik at man kan «hoppe » til de tema som er mest interessant, uten at de påvirker eller gjør noe for sammenhengen. Emanuel Minos prøver også å beskrive hvor vi er på den bibelske tidsklokken, noe som også bokens tittel illustrerer. Han er også lojal mot skriftens profetiske ord. Jeg vil helt helt klart anbefale boken.

Bokfakta

Tittel: Det har ringt tredje gang 
Forfatter: Emanuel Minos 
Sjanger: Kristen litteratur 
Bokforlag: Hemon forlag 
Publiseringsdato: 2009 
Format: Pocket 
Antall sider: 184

Hvor kan jeg kjøpe boken?

Boken kan bestilles på Hermon Forlag, her. Pris april 2023.

  • 249 kr pocket, pluss frakt.

Sist oppdatert 7. mai 2024

2 kommentarer om “Det har ringt for tredje gang”

  1. Hei, jeg ønsker å kjøpe Emanuel Minos bok Det har ringt for tredje gang. Kan dere hjelpe meg med å skaffe den? Mvh Annvor Tjelta Bryne, Jutlandveien 187, 4312 Sandnes. Mail annvortj@online.no.

    Svar
    • Hei, det ser ut som boken er utsolgt i de fleste bokhandlere. Mitt tips er at du kontakter Tro+ i Drammen og snakker med Tore Kransberg, hører om de kan skaffe den Tlf.32 83 52 95, alternativt at du hører med Hermon forlag om den blir trykt opp i nær fremtid. Hilsen Tormod Gundersen.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.