Victorinox kokkekniv er en populær kniv som raskt bringer frem smilet hos brukeren. Jeg har selv kjøpt en rekke Victorinox kniver til familie og brukt knivene i en årrekke. Victorinox hevder seg i toppen av ulike knivtester år etter år, og kom også godt ut av testen i TV2-programmet Matkontrollen i 2015 med terningkast 4. Victorinox er en god kniv som er en fornøyelse og skjære med, både til profesjonelle og til hjemmekokken.

Victorinox (5.2000.19) kokkekniv med 19cm langt blad og med et behagelig håndtak av rosentre blir fort blir din bestevenn på kjøkkenet.

Knivmerke med lange tradisjoner

Denne kniven lange  tradisjoner. Alt startet da Karl Eisener åpnet sin knivbutikk i 1884 i Sveits og noen år senere solgte han sin første kniv til den sveitsiske armeen. Det ble en stor suksess og la grunnlaget for firmaet Victorinox og inspirasjon til emblem: et skjold! Navnet Victorinox er oppkalt etter Karl Eisner sin mor Victoria, og innføringen av "inox" stammer fra inoxydable som er det franske ordet for rustfritt stål. Victorinox er i dag en av de aller største knivprodusentene i verden.

Kniven er laget av rustfritt stål og bladet er både skarpe og lette å rengjøre.

Kokkekniv fra Victorinox er laget av rustfritt stål som er enkelt å slipe og skjerpe, og fås i ulik lengder. Vanligste lengder er 19cm, 22cm, 25cm.

Håndtak i tre eller plast - fibroxhåndtak

Victorinox sine kjøkkenkniver er kjent over hele verden i restaurant- og matvarebransjen for å være prisgunstige og ha jevn god kvalitet. I dag kan knivene også fås med fibroxhåndtak, som gir et behagelig grep både i vått og tørt miljø, og kan maskinoppvaskes i opp til 150 grader C for sterilisering, men håndvask anbefales. Knivene fås også med trehåndtak av rosentre fra India. Om treverket skulle bli falmet kan man smøre det inn med et tynt lag matolje. Produkter fra Victorinox har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil.

Victorinox kniven kan være livet ut hvis du behandler den fint og sliper den regelmessig.

Victorinox kokkekniv er svært prisgunstig og koster normalt mellom 400-600kr avhengig av størrelsen. Knivene fås i de fleste butikker som selger kjøkkenutstyr og både Jernia og Tilbords selger Victorinox knivene. Bakeren og Kokken selger også knivene til gunstige priser på nett her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen