Narciso Rodriguez  er det eldste barnet og eneste sønn av cubanske foreldre, som vokste opp i Newark, i New Jersey i USA. Han er utdannet ved New School i New York, hvor han studerte kunst og design. Rodriguez gjorde noen freelance design arbeid i New York, før han ble kvinnelig Design Direktør for Anne Klein etiketten, og senere jobbet han for Calvin Klein. 

Narciso Rodriguez for her ble først lansert i edt i 2004 i en svart flaske 30ml.

Parfymen For Her ble lansert i 2004 i eau de toilette versjon, og i eau de parfum konsentrasjon i 2006, som kommer i en rose flaske.

Da Narciso Rodriguez lansert sin første dufter For Her, ble de umiddelbart en stor hit i USA, og ikke bare der. Parfymen er rettet mot den moderne og frie kvinnen, som er klar over sin seksualitet.

Populariteten er lett å forklare fordi den gjenspeiler et ønske en hver kvinne har, nemlig å tiltrekke og forføre, og denne duften har en klar åpen sensuell karakter. Skaperne bak denne vidunderlige duften er Christine Nagel and Francis Kurkdjian.

For Her er en sensuell parfyme med appelsin, musk, amber, vanilje og vetiver. 

Uvanlig vellystig sammensetning er opprettet med sensuell duft med honning blomst, musk og ostmanthus. I midten har vi appelsinblomst, amberlyn og vanilje. Basen forener alle duftene med vetiver, tre og musk. Narciso Rodriguez For Her kan brukes av kvinner i alle aldre, men er spesielt bra for kvinner fra 25 år.

Parfymen kan kjøpes i 30ml, 50ml og 100ml.

Priser er Edt-versjonen (Feb. 2017) inkl frakt eller avgifter. 

Video vurdering Youtube av Katie Puckrik Smells

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.