Fosseland Vandrerhjem ligger 5 minutter vest for Feda med bil, og 10 km fra Flekkefjord i Vest-Agder fylke. Stedet blir ofte benyttet av turister om sommeren, og tilbyr en prisgunstig overnatting i naturskjønne omgivelser. Vi besøkte Fosseland Vandrerhjem sommeren 2009 og 2012.

Egen hytte ved Fosseland Vandrehjem er nostalgisk og omgitt av nydelig natur.

Vandrerhjemmet tilbyr felles kjøkken og badstue, samt kostnadsfri Wi-Fi. På Vandrerhjemmet kan man bestille rom som har enkelt bad og tremøbler, eller hytte som i tillegg har kjøkkenkrok og sittehjørne. På hyttene må man belage seg på etasjeseng og enkle kjøkkenforhold!

Når du bor på dette vandrerhjemmet har du også tilgang til felles TV-stue, kjøkken, badstue, vaskemaskin og grillutstyr.

Fosseland Vandrerhjem har enkeltrom og hytter med toalett og dusj, samt gode parkeringsforhold.

Fosseland Vandrerhjem kan man fiske og dra på fot- og kanotur

Rundt Fosseland kan du fiske og dra på fot- og kanotur. Turterrenget er enestående og opplevelsene står i kø. Rett nedenfor ligger Fosselands-vannet hvor det er fin tursti langs vannet.

Idyllisk å gå langs Fosselandsvannet som gir en vakker naturopplevelse og hvor det er mye dyre-og fugleliv. 

Dersom du ønsker å dra på beversafari eller leie båt kan du få hjelp av personalet på stedet. Man kan også gå eller sykle på grusveiene sørover fra Fosseland og da passerer man blant annet Langevann og Haugelandsvann som er en flott naturopplevelser.

Sør for Fosseland går det grusvei som fører til Langevann og Hauglandsvannet.

Et gammelt og nedlagt gårdsbruk hvor det har bodd mennesker som trolig har drevet gård i generasjoner.

Fra Fosseland er det kort vei til Feda, Kvinesdal og Lindesnes Fyr

Fra Fosseland kan du besøke Feda, KvinesdalBølgen & Moi Hotel Utsikten og Lindesnes Fyr, som jeg også har skrevet om på min blogg (klikk på de respektive linker). Lindesnes fyr ligger på sydspissen av Norge, og er ca. 1 times kjøring unna.

Jeg er synes stedet er helt greit for et par netter. Vertskapet på Fosseland Vandrerhjem har siden 7. nov. 2012 tatt imot bestillinger på Booking.com hvor du kan sjekke priser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen