Sommerstevne i Sarons Dal 2018 ble arrangert fra lørdag 14. juli til søndag 22. juli. Vi besøkte stevne den siste helgen og det ble en minnerik opplevelse. Til årets stevne var Sarons Dal-hallen nyoppusset, noe som jeg har skrevet om her. Stevne ble en uke forsinket grunnet oppussingen, men det påvirket ikke deltagelsen som var storartet.

Sommerstevne i Sarons Dal 2018 ble en flott opplevelse. Bilde fredag 20. juli 2018.

Sommeren kom til Sarons Dal

Årets sommerstevne har hatt sol og skyfri himmel i over en uke. Til stor glede for barna som har kunnet badet i bassenget eller elven hver eneste dag. Flere overnatter i Campingvogner og telt, så det varme og stabile sommerværet på 23-25C ble nok en ekstra opptur, selv om det var grillforbud grunnet tørken.

En uke med sommer og sol gjorde oppholdet ekstra gøy for barna som kunne bade hele uken. Bilde søndag 22. juli 2018.

Sommerstevnet 2018 og gjensyn med kristne venner

Da vi flyttet til Sandnessjøen i 2013 har det vært lenge siden vi har besøkt Sarons Dal. Derfor ble årets stevne et virkelig hyggelig gjensyn med flere kristne venner som vi ikke har sett på mange år.

Stor stevnebutikk og gode kafé fasiliteter 

Den nyoppussede hallen har tilrettelagt for en stor stevnebutikk som selger bøker, cd, bibler, t-skjorter og alt du kan tenke deg innen kristne effekter.

Mellom møter og aktiviteter kan du slappe av i den nyoppussede kafeen, eller sitter utenfor på det nye platået og nyte utsikten over området og elven som renner forbi.

Det var salg av komler og pølser. En bod solgt ulike kebab-retter, og en anen hadde forskjellig Kina-mat til hyggelige priser.

Nå kan man sitte utenfor på det nye platået og nyte utsikten over området og elven som renner forbi. Bilde fredag 20. juli 2018.

Jarle Waldemar engasjerte alle barna under sommerstevnet

Jarle Waldemar var i Saron Dal med familien og arrangerte barnemøter hver dag kl. 19.30. Lørdagen var det avsluttende familiemøte og det var ekstra hyggelig å se hvor flinke barna var til å synge og følge med på historiene om Jesus.

Fredag 21. juli: Øystein Gjerme - hva er du sulten på?

Øystein Gjerme er pastor i Salt Bergenskirken som er en av de raskest voksende kirker i regionen. Øystein sin tale handlet om hva vi egentlig er sulten på. Her får vi innblikk i blant annet Johannes kap. 6 fra vers 22-27  hvor menneskene lette etter Jesus og hvor Herren påpekte at de kun kom for at de var sultne og ville bli mett i magen, men at Jesus forteller at det finnes en mye viktigere mat. Jesus er brødet som har kommet ned fra himmelen og som gir evig liv.

Lørdag 22. juli: Egil Svartdahl - ekstrem forvandling

Egil Svartdahl er flink til å fange opp ulike problemområder i samfunnet og vise til hva bibelen gir for svar på de forskjellige utfordringene. I ekstrem forvandling tar Egil for seg dagens selvopptatthet og forteller hva som skjedde med den selvopptatte overtolleren Sakkeus da han fikk møte Jesus.

Du kan se opptak av alle formiddags seminarer og kveldsmøtene på Troens Bevis Web- TV.

Les også om da jeg var i Sarons Dal sommeren 2017 her.

Bildegalleri Sarons Dal 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen