Ulstein kloster – Historisk opplevelse

Ulstein Kloster ligger på Mosterøy omtrent 30 minutters kjøretur nord for Stavanger. I dag hører Utstein Kloster inn under MUST – Museum Stavanger, og fremstår som det eneste bevarte middelalderklosteret i Norge. Her kan du få skreddersydd din opplevelse, og det nesten ingen begrensinger på hva du kan oppleve

Ulstein Kloster

Ulstein Kloster er virkelig et skue hvor man kan boltre seg i historie. Foto: Tormod Gundersen.

Her arrangeres det møter og seminar, selskap, bryllup, mat og drikke, og selvsagt overnatting. Ønsker man særegne aktiviteter så kan det ordnes!  F.eks. vinsmaking i kjelleren, konsert i kirken eller uteservering i klosterhagen en forsommerkveld, er noen av pakkene som finnes. Alt i regi av Ulstein Kloster Hotell som ligger bare 1,3km fra selve Klosteret.

Munkemiddag på Ulstein Kloster

En annen spennende opplevelse er Munkemiddag! Da får alle utlevert munkekapper og man får et innblikk i hvordan det kan ha fortont seg å delta på en lystig høytidsmiddag i riktig gamle dager. Spennende konseptet som kan arrrangeres på forespørsel. Man kan også få leie Munkekjøkkenet som er perfekt for små middager.

Ulstein Kloster

På Klosteret kan man få omvisning, spise og overnatte og delta på en rekke tilrettelagte arrangement.

På Klosteret arrangeres det selvsagt omvisninger, barnedåp, eller konserter. Ønsker du å overnatte på Klosteret står 19 rom klare i øverste etasje: 7 tosengsrom og 12 enkeltrom. Vask har du på rommet, sammen med en morgenkåpe du kan bruke når du skal til dusjen eller toalettet på gangen.


Tips! Les også om Flor & Fjære her.

Sist oppdatert 17. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress