Bygdekinoen tilbyr kino på steder som ikke har sin egnen faste kino.

For oss som har vokst opp på landet, har Bygdekinoen alltid vært noe spesielt. Nå i godt voksen alder må jeg si at jeg har mange gode minner fra kinoen.

Jeg glemmer for eksempel aldri noe av det første jeg så, nemlig Flåklypa Grand Prix som hadde Norges premiere 28.august 1975. Nå så vi ikke den før mange år senere, jeg var bare to år i 1975. Filmen og atmosfæren var en stor opplevelse for en liten pjokk og bilracet var magisk!

Bygdekinoen er landets eneste omreisende kino. De viser film i alt fra gymsaler, samfunnshus og til flotte kulturhus med amfi og faste kinoanlegg. Den har rundt 120.000 besøkende per år og med 168 spillesteder er Bygdekinoen stor i landsmålestokk. I likhet med landets øvrige kinoer viser den også digitale filmer og tilbyr også 3D-filmer.

Bygdekinoen på Manger

På Manger viser film i kjelleren på Kommunehuset. Forestillingene går søndager, og vanlige klokkeslett er enten kl. 16.00, 18.00 og 20.00, litt avhengig av hvor mange filmer som vises.

Kart viser plassering av Kommunehuset hvor Bygdekinoen på Manger viser film. 

Kommende filmer som sendes søndag 15.januar 2017 er Dyrene i Hakkebakkeskogen og Hundreogettåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Du kan se programoversikt på Manger her og som oppdateres regelmessig. PS! Klikk på "Plakat" da får man opp prisen som er 100kr! 

Nettsiden som viser programoversikten over kinoen på Manger, siden oppdateres regelmessig. Her kan man også velge din lokale Bygdekino. 

Bygdekinoen har overlevd vår digitale revolusjon

Det er ganske utrolig å tenke på er at Bygdekinoen har overlevd vår digitale hverdag, med høyhastighets internett, billige 55"-65" flatskjermer, projektorer, samt vår tidsalder med Netflix, HBO og leie muligheter på nett! For det å gå på kino er mer enn bare filmen...

Bygdekinoen har også en Facebook side her.

God film! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen