Lolita Lempicka – Populær parfyme

Tormod

Oppdatert:

Lolita Lempicka, Eau de Perfume (Edp) er både ungdommelig, voksen og feminin og passer til kvinner i alle aldre. Nesen bak denne nydelige duften er Annick Menardo, og parfymen ble en umiddelbar suksess da den ble lansert i 1997, og har lagt på øvre del av salgstoppen siden, les mer på Wikipedia.

Lolita Lempicka (Edp) er formet som et eple med stilk, og er dekorert med gull skrift og har en blålig farge på flasken.

Parfyme basert på lakris

Lolita Lempicka er ikke en eple parfyme, men er basert på lakris som harmonerer fint med anis og fiolett. Følgende ingredienser er listet og hentet fra Fragrantica.com:   – Toppnoter: Anis og grønne eføy.
– Hjertenoter: Fiol, Irisrot, lakris, og Kirsebær (Amarena).
– Bunnoter: Vetiver, Tonka, vanilje, og musk. 

Hvordan jeg kom over denne parfymen

Jeg må fortelle kort hvordan jeg kom i over denne parfymen. Jeg var inne på bloggsiden til Caroline Berg Eriksen og så tenkte jeg. Kanskje hun har fått spørsmål om hvilke parfyme som er hennes favoritt? Jeg søkte på siden etter «Parfyme» og ja hun hadde fått det spørsmålet, og selvsagt også svart i et blogginnlegg. Caroline Berg Eriksen skriver i et blogginnlegg at Lolita Lempicka (Edp) er én av hennes favoritter. Jeg har selvsagt spurt henne, og det var helt greit å gjengi dette på min blogg. Her også linken til Caroline Berg Eriksens blogg som jeg absolutt vil anbefale, fordi hun skriver lekende godt, og har mange kjekke tema.

Sprayer på parfyme flasken til Lolita Lempicka er integret i «stilken» på toppen som trykkes ned.  

Lolita Lempicka passer til alle årstider og anledninger

Lolita Lempicka passer til alle årstider, men kanskje best til spesielle anledninger og på kvelden. Duften har raskt blitt en favoritt også hos min kone.

Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 2-3 sprayer, og varigheten må sies å være god ca 5-7 timer. Parfymen fås enklest i Eau de perfume konsentrasjon, i 30ml, 50ml og 100ml, men fås også i en L’Eau De Toilette versjon. Der finnes også en rekke andre varianter som Lolita Lempicka L’Eau Jolie og Lolita Lempicka L’Eau en Blanc.

Kvinner vil fort bli glad i denne parfyme som kan bruke året rundt og kanskje best til spesielle anledninger.

Prisen på denne parfymen er veldig hyggelig! Derfor er denne parfyme etter min mening ett kupp når man totalt vurderer kvalitet, pris og duft.

  • Lolita Lempicka er vanskelig å få tak i, og mange har spekulert på om den er tatt ut av produksjon. Imidlertid ligger den fremdeles til salg på Lolita Lempicka sin nettside (fransk).


Priser på edp-versjonen (april 2024)


Video review Youtube av Casually Fragrant


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.