Splendor er en av mine favoritt parfymer fra Elizabeth Ardens sammen med Red Door og Sunflowers. Elizabeth Arden introduserte Splendor i 1998 og nesen bak duften er James Krivda. Splendor er en orientalsk lett og oppløftende blomsterduft for kvinner.

Splendor Eau de perfume her i 75 ml flaske fra Elizabeth Arden kan fås helt ned til 189kr.

Du har lyst å kjøpe en parfyme til din kone. Hun liker for eksempel Chanel, Dior, Guerlain, og Tom Ford. Disse koster fort mellom 700-1200kr og oppover. Ønsker du en god og billig parfyme til under 200kr, så er Elizabeth Arden en mulighet. De har et stort utvalg og de fleste parfymene har god kvalitet og lukter godt. Spesielt friske og blomsterlige sommer dufter.

Utstråler glede og feminitet.

Den er etter min mening nydelig blandet hvor ingen enkelt blomst dominerer eller skaper for sterkt særpreg i duftbildet. 

  • Toppnoter: Ananas, blåregn, fresia, peon,hiacynth, eple, søt ert, bergamot.
  • Hjertenoter: Magnolia, rose, te, lilje, value, orkide, jasmin.
  • Bunnnoter: Amber, rosentre og sandeltre, musk, sedertre.

Splendor er en orientalsk og nydelig blomsterduft for kvinner som jeg liker.

Dette er etter min mening en parfyme som passer til både yngre og eldre kvinner. Den utstråler glede og feminitet. Passer gjerne best til dagtid om våren, sommeren og tidlig på høsten.

Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 3-4 sprayer som vil vare i 5-6 timer på min kone (varier fra hudtype). Denne parfymen er såpass billig at du kan etterspraye når det er nødvendig. Parfymen kommer i Eau de perfume (Edp) konsentrasjon og fås kjøpt i 30ml, 75 ml og 125ml.

Spendor - fantastisk hyggelig priser

Så over til de hyggelige priser på Splendor Eau de perfume (Edp).

Priser: Nordicfeel.no (Jan. 2017): 30ml: 119kr, 75ml 189kr (Gratis frakt)
Priser: Cdon.no (Jan.2017): 30ml 119kr, 75ml 189kr (Frakt 49kr)Priser: Parfyme-klikk.no (Jan 2017): 30ml 151kr, 75ml 175kr, 125ml 216kr +frakt 95kr

Det er ganske utrolig at man kan få en så god parfyme på 75ml til 189kr inkludert frakt. Selv den til 125ml inkl frakt blir billigste alternativ hvis man regner pris pr ml. Så da er det bare å løpe og kjøpe!

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hosted by Siteground | Powered by WordPress | Theme Astra Pro | Page Builder BeaverBuilder.
Secured by Sucuri

Rull til toppen