Frognerseteren ligger på toppen av Holmenkollen med enestående utsikt over Oslo by og fjord. Jeg har vært og spist på her og vil helt klart anbefale stedet. Siden 1891 har det vært drevet restaurant på eiendommen, og mat-tradisjoner på stedet går derfor langt tilbake i tid.

Frognerseteren er meget populært sted med god mat og utsikt over Oslo.

Oslo kommune oppførte i 1891 Frognerseteren restaurant på området, først «Hovedrestauranten» og i 1896 «Sportshallen». Begge bygningene er i dragestil etter tegninger av stilens fremste utøver, arkitekt Holm Munthe, som også var byarkitekt. Tømmerbygningene har bonderomantisk preg og peis i flere av rommene. Menyen i restauranten er basert på tradisjonelt norsk kjøkken. «Sporten» brukes som selskapslokale av hovedrestauranten på Frognerseteren. 

På solfylte dager er det fantastisk å sitter utenfor og nyte utsikten over Oslo by. 

Der finnes to restauranter på Frognerseteren. Restaurant Finstua som er en stemningsfull à la carte-restaurant. Kjøkkenet lager klassiske norske retter og på Finstua er det også utsikt fra alle bordene som er pent pyntet.

Kafé Seterstua, tilbyr varme og kalde retter fra selvbetjeningsdisker. Her får man kjøpt mer tradisjonelle norske retter til middag og lunch.

Kjøttkaker i brun saus på Kafé Seterstua i 2 etasje.

Selskapslokalene Stuene passer både til uformelle treff med familie og venner eller representasjon for utenlandske forretningsforbindelser. Med individuell stil og atmosfære er de tradisjonsrike stuene velegnet til store og små arrangement.

Herlig å sitte ute på Frognerseteren og nyte sommer og sol.

Ønsker du å lese mer om Frognerseteren eller booke bord, se hjemmesiden her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen