En turbok er noe du absolutt bør skaffe hvis du liker å gå tur i skog og mark. For noen år siden fikk boken Opptur.Hordaland:276 fotturar, den ble jeg så glad for. Bor du i Hordaland er dette en bok som viser alle turløypene som finnes i ditt nærområde eller i nabo kommunene. Boken er et godt gavetips til noen som er glad i fotturer.

Fotturboken Opptur. Hordaland 276 fotturar er en veldig kjekk bok.

OPPTUR HORDALAND tar deg med på 276 fotturer frå Hardangervidden i sørøst til Fedje i nordvest. Her er bratte turer opp til breen og bynære rusleturar ved Bergen. Her er turer langs havkanten, og på bortgjemte stier i frodige skogar.

Boken er skrevet av Anne Rudsengen. Foto av Finn Loftesnes.

Turbok illustrert med flyfoto og løypene er tegnet inn.  

Bokene er veldig godt illustrert med flyfoto og løypene er tegnet på. Det er god beskrivelse av hvor du starter og hvor du skal gå. Boken beskriver detaljer som; km, og tid. Der er også annen nyttig informasjon om anbefalt skotøy og historie som er interessant. Turene er også illustrert med vakte bilder.

Tur ved Fosnstraumen på Austrheim. Boken inneholder flotte illustrasjoner. 

Alle kommuner er med, alle vanskeligsgrader, og alle typer landskap fylket har å by på. Og Hordaland har det meste! Boken er skrevet av Anne Rudsengen (f. 1962) som er naturoppsyn for Jostedalsbreen nasjonalpark. Hun har tidligere skrevet boka OPPTUR, 267 fottturar i Sogn og Fjordane.

Finn Loftesnes (f. 1947) er fotograf og lærer på Sogndal Folkehøgskule, og står for de flotte bildene i boken. Han har i en årrekke fotografert natur og landskap på Vestlandet.

Boken kan kjøpes på Haugenbok.no til 392,- kr.

Tips! Kjøp deg et førstehjelpsskrin, så er du forberedt dersom noe skulle gå galt hjemme. Les mer om hva du bør ha i førstehjelpsskrinet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen