Turbok til begeistring

En turbok er noe du absolutt bør skaffe hvis du liker å gå tur i skog og mark. For noen år siden fikk boken Opptur.Hordaland:276 fotturar, den ble jeg så glad for. Bor du i Hordaland er dette en bok som viser alle turløypene som finnes i ditt nærområde eller i nabo kommunene. Boken er et godt gavetips til noen som er glad i fotturer.

Boken Opptur.Hordaland:276 fotturar, kan anbefales og er laget av Anne Rudsengen og Finn Loftenes.

OPPTUR HORDALAND tar deg med på 276 fotturer frå Hardangervidden i sørøst til Fedje i nordvest. Her er bratte turer opp til breen og bynære rusleturar ved Bergen. Her er turer langs havkanten, og på bortgjemte stier i frodige skogar.

Turbok illustrert med flyfoto og løypene er tegnet inn. Foto: Tormod Gundersen.  

Turboken beskriver tur Fosnstraumen med oppsummering av tid, lengde (km) og flotte bilder hvor turstien er markert med hvite linje. Foto: Tormod Gundersen.  

Alle kommuner er med, alle vanskeligsgrader, og alle typer landskap fylket har å by på. Og Hordaland har det meste! Boken er skrevet av Anne Rudsengen (f. 1962) som er naturoppsyn for Jostedalsbreen nasjonalpark. Hun har tidligere skrevet boka OPPTUR, 267 fottturar i Sogn og Fjordane.

Finn Loftesnes (f. 1947) er fotograf og lærer på Sogndal Folkehøgskule, og står for de flotte bildene i boken. Han har i en årrekke fotografert natur og landskap på Vestlandet.

Boken kan kjøpes på Haugenbok.no til 392,- kr.


Tips! Kjøp deg et førstehjelpsskrin, så er du forberedt dersom noe skulle gå galt hjemme. Les mer om hva du bør ha i førstehjelpsskrinet her.

Sist oppdatert 20. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress