Thon Hotel Stavanger – En uforglemmelig frokostopplevelse

Thon Hotel Stavanger, ligger i Klubbgata 6, i selve hjertet av Stavanger. Hotellet har et moderne og elegant design og innredning. Siden min kone har arbeidet på froskostavdelingen, bestemte vi oss for å spise frokost på hotellet i forbindelse med vår bryllupsdag lørdag 7. oktober 2023. Vi fikk en uforglemmelig frokostopplevelse.

Vennlig personale

Vi ble møtt av et smilende, vennlig og hjelpsom personale som raskt viste oss vei til et ledig bord. De var alltid tilgjengelige for å hjelpe og sørge for at vi og de andre gjestene hadde en hyggelig frokostopplevelse. Bordet var rent, pyntet og dekorert. Nå var det bare å innta en skikkelig frokost! Vi savnet ikke noe..!

Fersk brød og nypresset appelsinjuice

Først ble vi møtt av lukten av ferskt, nybakt brød. Har kunne man velge mellom grovt, halvgrovt og fint brød. Det var også et stort utvalg knekkebrød og kjeks for de som ønsket det. Kornblandinger, melk, jogurt var også tilgjengelig for de «sunne» frokostgjestene.

En annen ting som fanget vår oppmerksomhet var appelsinjuicepressen. Vi kunne trykke på en knapp og maskinen presset hele appelsiner og gav oss fersk appelsinjuice.

Belkis forsyner seg av ferskt brød på Thon Hotel Stavanger. Foto: Lørdag 7. oktober 2023.

Varme retter som gledet hjertet

Jeg hoppet elegant over både knekkebrød og korrnbalandinger og gikk direkte til varm-mat-avdelingen, og jeg ble ikke skuffet. Saftig eggerøre, perfekte stekte egg, kokt egg, perfekt sprøstekt bacon, stekte småpølser og kjøttboller. Her var det til og med stekt sopp!

Kjøkkenet har også åpen løsning slik at man får et intimt forhold til kokkene som også svarer på spørsmål og kan rettlede gjestene.

Varm-mat avdelingen er overveldende og vil glede enhver besøkende. Foto: Lørdag 7. oktober 2023.

Pålegg som vil glede enhver matentusiast

Utvalget av av pålegg og tilbehør vil få vannet til å flomme i munnen. Kokt og røkt skinke, parmaskinke, kalkunskine, jegerskinke, salami, salami ventricina, roastbiff, fenalår, kalkunskine og leverpostei fanget raskt oppmerksomheten vår.

Stort utvalg av pålegg og tilbehør vil glede enhver sulten hotellgjest. Foto: lørdag 7. oktober 2023.

Tilbehøret var det heller ikke noe å klage på. Fin skjært agurk i skiver, syltet agurk, paprika, oliven, majones, aoli – ja det var ingenting som manglet!

Stort utvalg av oster delikat servert på steinplater vil tilfredsstille alle oste-elskere. Foto: lørdag 7. oktober 2023.

Kaffe, kaker, fersk honning og snacks:

Etter en solid frokost hadde vi lyst på en kopp kaffe, og vi ble glade for å finne et bredt utvalg av kaker og snacks som vi kunne nyte til vår rykende varm kopp kaffe og te. Fra sjokoladekaker til fruktige muffins, det var noe for enhver smak.

Å ha naturlig honning tilgjengelig var et herlig funn. Den var den perfekte følgesvennen til kjeks og kaffe som snacks etter frokosten. Foto: lørdag 7. oktober 2023.

Vi feiret vår 11-års bryllupsdag med en nydelig frokost på Thon Hotel Stavanger som vi kan anbefale. Foto: lørdag 7. oktober 2023.

Konklusjon

Frokostopplevelsen på Thon Hotel Stavanger i Klubbgata 6 er en opplevelse som vi på det varmeste kan anbefale. Maten, servicen, og atmosfæren gjorde dette til en minneverdig feiring av vår 11-års bryllupsdag. Enten du er en gjest på hotellet eller en lokal som ønsker en spesiell frokostopplevelse, bør du definitivt ta turen hit.

Takk til Thon Hotel Stavanger for en uforglemmelig frokostopplevelse!

Sist oppdatert 4. november 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress