Strand Hotel Fevik er en sørlandsperle de fleste kjører rett forbi på vei til Dyreparken i Kristiansand, eller motsatt vei oppover sørlandskysten til Oslo. Vi stoppet for jeg ville se hotellet der Roald Dahl skal ha bodd hele 30 somrer, og vi ble ikke skuffet. Det endte med at vi boooket inn, for dette stedet har så vakkre omgivelser som vi bare måte oppleve.

Strand Hotel ligger på Fevik mellom Grimstad og Arendal, og har som hotellnavnet antyder egen strand rett nedenfor.

Beliggenhet til Strand Hotel Fevik er som i syden

Vi... vel jeg mistet nesten pusten da vi svingte inn ved hotellet. Du skjønner min kone er fra Karibia, så hun har jo sett strand og hotell gå hånd i hånd før. Å bare stirre ut over havet, se solen i horisonten, og høre bølgene danse frem og tilbake på stranden; gir en hypnotiserende opplevelse, som er godt for sjelen. Jeg har ingen problem med å forstå hvorfor Roald Dahl kom så mange ganger til dette stedet. Her fant han nok roen og kunne virkelig koble av fra alle tankene, og fikk også helt sikkert inspirasjon til skrive noe nytt også.

Hotellet har egen stranden rett nedenfor og her kommer man raskt i syden stemning. 

Hvis ikke Strand Hotel Fevik berører hjerte og sjel må du sjekke om du har puls.

Strand Hotel Fevik har en historisk middagsmeny og egenart

I middags menyen så vi at Roald Dahl også har fått retter oppkalt etter seg, og vi prøvde Roald Dahls fiskesuppe til forrett og kjøtt til hovedrett. Det at Hotellet har bevart oppskrifter som ble servert til selveste Roal Dahl gjøre middagen til en virkelig spennende opplevelse. Rettene har ikke bare flotte navn, men er virkelig god også. Atmosfæren og stemningen er magisk og servicen er vennlig og god. Det fine er at hotellet også har bevart sin egenart og historie når det gjelder interiøret.

Vil helt klart anbefale dette hotellet! Se også deres hjemmeside her.

Når du først er på sørlandet bør du også få med deg Kristiansand Dyrepark. Se bildene vi tok i Kristiansand Dyrepark i 2013.

Fotogalleri Strand Hotel Fevik.

Book rom nå helt gratis, betal når du sjekker ut.

Booking.com

[Affiliate link/Reklame].

På Booking.com er det enkelt å bestille rom på Strand Hotell Fevik [Affiliate link/Reklame] eller sjekk ut andre tilbud via banner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen