Secret Escapes – Billige luksushoteller

Tormod

Oppdatert:

Secret Escape har etablert et konsept hvor man kan bestille og bo på håndplukkede luksushoteller i hele verden med unike rabatter! I flere tilfeller til priser som er sammenlignbare med vanlige standard hoteller. Det koster ingenting å registrere en konto, og dermed få full oversikt over tilbud i din favoritt by eller sted.

Secret Escapes har en rekke gode tilbud på luksushoteller over hele verden. 

Luksus hoteller ikke lengre bare en drøm!

Luksus hoteller er ofte noe vi bare drømmer om, og som de fleste av oss svært sjelden har eller tar seg råd til. Nå kan imidlertid drømmen bli virkelighet. På Secret Escape kan du bo på håndplukkede fire- og femstjerners luksushoteller, med meget gode rabatter. Dermed blir prisen overkommelig for de fleste av oss. De garanter faktisk at tilbudet er det beste du finner noe sted på nettet.

Hvordan er det mulig for Secret Escape å selge billig luksus?

Hvordan er dette mulig? Secret Escape har inngått spesielle avtaler for tomme rom (ubestilte rom) på en rekke luksushoteller. Tomme rom skaper ingen inntekt, derfor kan hotellene gå noe ned på pris i spesielle perioder og dager.

Secret Escape sin nettside er oversiktlig og ryddig. Bilde 8. juni 2018 skjermdump nettside. 

Du skal være trygg på å få den komfort du fortjener

Secret Escape ønsker at bestilling skal være enkelt, men ikke minst at du er trygg på å få den komfort du fortjener. De passer alltid på at du får med noen ekstragoder. For eksempel romoppgradering, spabehandlinger, rabatter, velkomstgaver eller til og med inkludert middag eller lunsj. Dette er luksusgoder som setter prikken over i-en for oppholdet ditt.

Grand Hotel Principe di Piemonte, Toscana i Italia. Bilde 8. juni 2018 skjermdump Secretescape.com. 

Registrer deg gratis på Secret Escape her. (REKLAME! Affiliate link)

TrustPilot kommer Secret Escape veldig godt ut på brukeropplevelser, hvor 83% gir toppkarakter «Enestående.» 11% gir karakteren «Bra.» Karakter for brukeropplevelse kan endres over tid.


Les også om vårt hotellopphold på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og Hotell Scandic Kristiansand Bystranda.

Sist oppdatert 9. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.