Mitsouko fra Guerlain

Guerlain Mitsouko er blant mange parfyme entusiaster ansett som et mesterverk. Parfymen ble skapt av Jacques Guerlain i 1919 og ble inspirert av heltinnen til Claude Farrčres roman ‘La bataille.’ En historie om en umulig kjærlighet mellom Mitsouko, kona til Togo en japansk admiral og en britisk offiser. Historien finner sted i 1905, under krigen mellom Russland og Japan.

Mitsouko

Guerlain Mitsouko Eau de toilette er laget av Jacques Guerlain i 1919.

Begge mennene går i krig, og Mitsouko, gjemmer hennes følelser med verdighet og venter på utfallet av kampen for å oppdage hvilken av de to mennene som kommer tilbake til henne. 

Mitsouko er en mystisk duft. Åpningen er lang og spiller alle du ulike duftnotene og selvfølgelig er denne duften ikke for vanlig dagbruk, men for helt spesielle anledinger.

Mitsouko

Guerlain Mitsouko fås i Eau de parfum og toilette konsentrasjon.

Den har bergamot, fersken, jasmin, rose, krydder (kanel), eikemose, vetiver og tre. Duften er overveldende, uvanlig og elegant, ikke for søt eller tung, den er velbalansert. Den har også et snev av en saftig fersken, noe som gir en klar og ganske gourmand nyanse.

Eau de Toilette er mye skarpere, mens Eau de Perfume er varmere. Flasken kan fås i 30, 50, 75, 93 ml. Flasken er klassisk og lik L’Heure Bleue.

Er Mitsouko noe for deg?

Dette er en unik parfyme, spesielt god for kvinner. Et mesterverk som har bestått tidens tann og ble altså skapt i 1919 og er fremdeles i produksjon den dag i dag. Fortjener absolutt en plass i en kvinnes parfyme kolleksjon.

Pris (jan. 2019) uten frakt:

Video vurdering på Youtube på kanalen Max Forti.


Les også om Shalimar fra Guerlain, som er den mest kjente parfymen fra parfymehuset Guerlain. For herrer kan jeg anbefale Guerlain Heritage. En nydelig tre-aktig og maskulin parfyme.

Sist oppdatert 15. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress