Etter snart 2 år med blogging var det på tide med en fornyelse av designet på min bloggside. Jeg har brukt det flotte Twenty Sixteen layout-tema fra WordPress siden våren 2016.

Etter mye research valgte jeg altså Astra layout-tema Pro. Astra utviklere har laget en rekke suksessfulle plugins til WordPress, blant annet Ultimate Addon til Beaver Builder (UABB) og er kjent for sitt brennende engasjement innen bransjen.

Astra lager profesjonelle layout-temaer og er veldig dedikterte. Bilde skjermdump fra Astra siden.

Store utvikler selskaper som f.eks. WordPress og Beaver Builder fokusere mest på å utvikling av sine hovedprodukter, og erfarings-messig blir layout-tema mye sjeldnere oppdatert. De anbefaler ofte brukere til å gjøre endringer selv ved bruk "Custom CSS" og slipper dermed å oppdatere teamet.

Astra er kjent for å ha rask bruker support, og jeg sendte et spørsmål via en ticket, og det tok under 1 time, og så hadde jeg fått svar. Det lover godt! Ett annet tema jeg vurderte var GeneratePress, men jeg forstod det slik at det var veldig omfattende. Jeg tror at Astra vil være komplisert nok, og gi meg tilstrekkelig layout justeringsmuligher fremover. Et godt valg så langt i alle fall.

Fordeler Astra Pro:
Her har jeg listet noen av fordelen med Astra Pro layout-tema.

Lagd for fart. Enestående ytelse!
Hyppige oppdateringer.
Flere layout endringer uten koding.
Dusinvis av ulike layout-tema.
Tilpasset: Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin og Divi.
Full bredde, høyre - og venstre panel.
WooCommerce Integrasjon
Rask brukersupport
14 dagers gratis angrerett - pengene tilbake uten spørsmål!

Ønsker du å lese mer om Astra layout-tema, kan du lese mer på deres nettside her.

Se også følgende video på Youtube som viser fordelene med Astra.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.