Gratis bilder på nett – Tre gode sider

Ønsker du å finne gode bilder til din nettside eller blogg? Da kan du ta bildene selv, kjøpe dem eller bruke bilder som du finner på nettet. Det siste bør du være forsiktig med, for de fleste bildene du finner på google.com er faktisk rettighetbeskyttet. Jeg vil ta for meg tre sider hvor du finner gratis bilder som helt fritt kan benyttes.

Ikke publiser andre sine bilder på nett uten tillatelse så samt du ikke har kjøpt rettighet til å bruke bilde. Bilde av JESHOOTS.COM on Unsplash.

Gratis bilder – Først se etter kopibeskyttet symbol

Hvis et bilde på nett har et vannmerke, et et kopibeskyttet symbol eller en tekst som beskriver rettighetsbeskyttelse, kan du ikke uten videre bruke bildet uten eierens godkjenning.

Alle bildene på de nevnte nettsider under er er lisensiert under Creative Commons Zero som betyr at du kan kopiere, endre, distribuere og bruke bilder gratis, inkludert kommersielle formål, uten å spørre om tillatelse fra eller gi henvisning til fotografen.

Morgufile.com

Morgufile.com inneholder en rekke flotte bilder med høy kvalitet og er veldig brukervennlig. Du trenger ikke opprett noe konto, og kan med ett klikk laste ned bildene og ta dem i bruk umiddelbart.

Morgufile.com gir deg en rekke flotte bilder du kan benytte helt gratis.

Unsplash.com

Unsplash.com inneholder også en rekke flotte bilder med høy kvalitet og er veldig brukervennlig. Du trenger ikke opprett noe konto, og kan med ett klikk laste ned bildene og ta de dem i bruk umiddelbart.

Unsplash.com gir deg en rekke flotte bilder som du kan benytte helt gratis.

Pixabay.com

Pixabay.com inneholder også en rekke flotte bilder, men her må du opprette en gratis konto før du kan laste ned gratis bildene.

Pixabay.com tilbyr en rekke gratis bilder som du enkelt kan laste ned og begynne å bruke umiddelbart.

Håper dette var nyttig, for jeg har selv hatt glede av de nevnte sidene og funnet en rekke flotte bilder. Dersom du vil gi kreditt til fotografen så har Unsplash et vindu som kommer opp når du du laster ned bildet, hvor du kan kopiere kreditt-tekst med link.


Se noen vakre bilder jeg har tatt fra Sandnessjøen her.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress