Astra! Ny layout på bloggen

Astra har nå blitt mitt nye design layout-tema på min bloggside. Etter snart 2 år med blogging var det på tide med en fornyelse av designet. Jeg har brukt det flotte Twenty Sixteen layout-tema fra WordPress siden våren 2016. Etter mye research valgte jeg altså Astra layout-tema Pro. Utviklere har laget en rekke suksessfulle plugins til WordPress, blant annet Ultimate Addon til Beaver Builder (UABB) og er kjent for sitt brennende engasjement innen bransjen.

Astra lager profesjonelle layout-temaer og er veldig dedikterte. Bilde skjermdump.

Store utvikler selskaper som f.eks. WordPress og Beaver Builder fokusere mest på å utvikling av sine hovedprodukter, og erfarings-messig blir layout-tema mye sjeldnere oppdatert. De anbefaler ofte brukere til å gjøre endringer selv ved bruk «Custom CSS» og slipper dermed å oppdatere teamet.

Astra er kjent for å ha rask bruker support, og jeg sendte et spørsmål via en ticket, og det tok under 1 time, og så hadde jeg fått svar. Det lover godt! Ett annet tema jeg vurderte var GeneratePress, men jeg forstod det slik at det var veldig omfattende. Jeg tror at dette tema vil være komplisert nok, og gi meg tilstrekkelig layout justeringsmuligher fremover. Et godt valg så langt i alle fall.

Fordeler Astra Pro layout-tema

Ønsker du å lese mer om Astra layout-tema, kan du lese mer på deres nettside her.

Se også følgende video på Youtube som viser fordelene med dette flotte temaet til WordPress.


Tips! Les også om hvilke PDF program du bør velge.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress