Fotoboksvarsler – Kanskje ikke så dumt?

Denne fotoboksvarsleren har fått gode skussmål i diverse automobil-fora, og dette er absolutt noe jeg kunne tenke meg å investere i. Jeg kjører mye og langt, og ofte kommer jeg hjem og tenker: var det en fotoboks i den tunnelen? Det verste var en strekning nord for Trondheim hvor det er fotobokser for gjennomsnittsmåling. En kollega spurte meg om jeg hadde passet meg for denne strekningen. Jeg hadde ikke fått det med meg, og jeg gikk i månedsvis, nervøs og ventet på faktura, som aldri kom.

Fotoboksvarsler-300x300

Genial dings som varsler om fotobokser slik at du unngår bøter.

Hvis noe av dere har erfaring med denne så kommenter gjerne. Artig å høre hva dere syns om denne lille varsleren?

YouTube video fra Autogear AS som viser prinsippet bak fotoboksvarsleren.


Tips! Les også mer om Bilboka – Historien om personbilen.

Sist oppdatert 22. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress