Jeg kjører mye og langt, og ofte kommer jeg hjem og tenker: var det en fotoboks i den tunnelen? Det verste var en strekning nord for Trondheim hvor det er fotobokser for gjennomsnittsmåling. En kollega spurte meg om jeg hadde passet meg for denne strekningen. Jeg hadde ikke fått det med meg, og jeg gikk i månedsvis, nervøs og ventet på faktura, som aldri kom.

Genial fotoboksvarsler varsler om fotoboks slik at du unngår bøter.

Denne fotoboks varsleren har fått gode skussmål i diverse automobil-fora, og dette er absolutt noe jeg kunne tenke meg å investere i. Hvis noe av dere har erfaring med denne så kommenter gjerne. Artig å høre hva dere syns om denne lille varsleren?

YouTube video fra Autogear AS som viser prinsippet bak fotoboksvarsleren.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.