Automester konto når bilen må på verksted

Tormod

Oppdatert:

Bil

AutoMester er en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Jeg oppdaget kjeden i 2015, og har nå vært en fast kunde i over 4 år (aug. 2019). Kort oppsummert: Jeg er svært godt fornøyd med AutoMester bilverkstedene jeg har brukt.

Jeg har meget god erfaring med ulike AutoMester verksteder på Vestlandet.  

Jeg har hatt bilen hos Stord Bil&Dekksenter AS, Ådnekvam Auto verksted nord for Bergen, og Madla Bil AS i Stavanger. Alle verkstedene har utført EU-kontroll, alt av service, reparasjon og bilskade på bilen. De har løst komplekse mekaniske og elektriske utfordringer.

Automester tilbyr en rekke tjenester og produkter, les mer her.

Genial finansieringsløsning – redder deg når bilkostnadene blir for høye. Finansieringsløsninger er helt genial og har reddet både meg og bilen flere ganger når jeg har trengt det.

Med AutoMester-konto kan du fordele kostnadene etter eget ønske. Du kan betale alt med en gang, eller på 4 månder, 1 år og opptil 24 måneder. Her står man rimelig fritt til å selv bestemme nedbetalings beløpet per måned. Kontoen er uten årsavgifter, og helt gratis for deg som forbruker. Kortet kan kun brukes på alle autoriserte verksteder i kjeden.

Alt på ett – verksted!

Andre fordeler er at du også får tilbud om dekkhotell. Dermed har du alt du trenger på ett verksted! Om det er EU-kontroll, skifte av dekk til vinter/sommer, eller annen service. De tilbyr også 1 års mobilitetsgaranti, dermed er du trygg når bilen havarerer! Bilen blir hentet og fraktet til ditt nærmeste verksted.


Tips! Les da vi kjørte Kolonnekjøring over Hemsedal.

Sist oppdatert 4. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.