Få to langhelger i mai 2018 – kombiner helligdager og feriedager

Mai måneden består av en rekke inneklemte hellig- og offentlige fridager. Er du smart kan du kombinere disse fridagene med to av feriedagene dine, og dermed få to langhelger i mai 2018. Det gir deg mulighet til å slappe av litt ekstra, besøke familie, få litt ekstra tid på hytten, eller reise bort på en langweekend til din favoritt by..

Ved å ta ut to feriedager i mai kan du få to langhelger til å reise bort eller slappe av litt ekstra. Bilde av Tama66 på Pixabay.. 

Arbeidstakeren ikke har krav på å ta ut enkeltdager med ferie. Det er imidlertid ikke uvanlig at arbeidsgivere innvilger noen enkeltdager ferie, spesielt når de faller i perioder med offentlige fridager, hvor alle har fri uansett. Mange har også anledning til å arbeide seg opp fritid ved å avspasere enkeltdager.

I mai er det lurt å ta noen feriedager i kombinasjon med de offentlige fridager, og dermed få litt ekstra tid til å slappe av. Bilde av Antranias på Pixabay. 

Her er to alternativer hvis du ønsker å få mest mulig fri i mai ved bruk av noen få feriedager. Da Kristi himmelfartsdag og nasjonaldagen faller på en torsdag hhv. 10. mai og 17. mai, samt at 2. pinsedag er påfølgende mandag 21.mai, er det en gylden mulighet til å få to langhelger på rad.

Første langhelg i mai: Ta ut en feriedag fredag 11. mai og få en fire dagers langhelg fra 10. til 13. mai.

Andre langhelg i mai: Ta ut en feriedag 18. mai og få en fem dagers langhelg fra 17. til 21. mai.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.