Få to langhelger i mai 2018

Mai måneden består av en rekke inneklemte hellig- og offentlige fridager. Er du smart kan du kombinere disse fridagene med to av feriedagene dine! Dermed får du to langhelger i mai 2018. Det gir deg mulighet til å slappe av litt ekstra. Eller rett og slett tilbringe kvalitetstid på hytten eller reise bort på en langweekend tur.

to langhelger

Ved å ta ut to feriedager i mai kan du få to langhelger til å reise bort eller slappe av litt ekstra. Bilde av Tama66 på Pixabay. 

Du har ikke krav på å ta ut enkeltdager med ferie, men ofte går det greit

Arbeidstakeren ikke har krav på å ta ut enkeltdager med ferie. Det er imidlertid ikke uvanlig at arbeidsgivere innvilger noen enkeltdager som ferie. Dette er vanlig når feriedagene faller i perioder med offentlige fridager. Da har jo alle fri uansett. Mange har også anledning til å arbeide seg opp fritid og dermed kunne avspasere disse enkeltdager.

to langhelger

I mai er det lurt å ta noen feriedager i kombinasjon med de offentlige fridager! Dermed får du litt ekstra ferie. Bilde av Antraniaspå Pixabay. 

Her er hvordan du får to langhelger fri i mai 2018

Her er to alternativer hvis du ønsker å få mest mulig fri i mai ved bruk av noen få feriedager. Kristi himmelfartsdag og nasjonaldagen faller på en torsdag hhv. 10. mai og 17. mai. I tillegg har vi 2. pinsedag påfølgende mandag 21.mai. Dermed har du en gylden mulighet til å få to langhelger på rad. Første langhelg i mai: Ta ut en feriedag fredag 11. mai og få en fire dagers langhelg fra 10. til 13. mai. Andre langhelg i mai: Ta ut en feriedag 18. mai og få en fem dagers langhelg fra 17. til 21. mai.


Tips! Dersom du får langhelger i mai, bruk tiden til å stelle føttene dine, så de er pene og klar for sommeren. Les mer her.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress