Mai måneden består av en rekke inneklemte hellig- og offentlige fridager. Er du smart kan du kombinere disse fridagene med to av feriedagene dine! Dermed får du to langhelger i mai 2018. Det gir deg mulighet til å slappe av litt ekstra. Eller rett og slett tilbringe kvalitetstid på hytten eller reise bort på en langweekend tur.

Ved å ta ut to feriedager i mai kan du få to langhelger til å reise bort eller slappe av litt ekstra. Bilde av Tama66 på Pixabay.. 

Du har ikke krav på å ta ut enkeltdager med ferie, men ofte går det greit

Arbeidstakeren ikke har krav på å ta ut enkeltdager med ferie. Det er imidlertid ikke uvanlig at arbeidsgivere innvilger noen enkeltdager som ferie. Dette er vanlig når feriedagene faller i perioder med offentlige fridager. Da har jo alle fri uansett. Mange har også anledning til å arbeide seg opp fritid og dermed kunne avspasere disse enkeltdager.

I mai er det lurt å ta noen feriedager i kombinasjon med de offentlige fridager! Dermed får du litt ekstra ferie. Bilde av Antranias på Pixabay. 

Her er hvordan du får to langhelger fri i mai 2018

Her er to alternativer hvis du ønsker å få mest mulig fri i mai ved bruk av noen få feriedager. Kristi himmelfartsdag og nasjonaldagen faller på en torsdag hhv. 10. mai og 17. mai. I tillegg har vi 2. pinsedag påfølgende mandag 21.mai. Dermed har du en gylden mulighet til å få to langhelger på rad.

Første langhelg i mai: Ta ut en feriedag fredag 11. mai og få en fire dagers langhelg fra 10. til 13. mai.

Andre langhelg i mai: Ta ut en feriedag 18. mai og få en fem dagers langhelg fra 17. til 21. mai.

Dersom du får langhelger i mai, bruk tiden til å stelle føttene dine, så de er pene og klar for sommeren. Les mer her.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.