Bloppis – vår lille nettbutikk

Bloppis - ble vår lille nettbutikk. Da jeg blogger med WordPress kunne jeg enkelt laget min egen nettbutikk. Problemet er at jeg ikke har så mange lesere, og produktene hadde nok ikke skiftet eier med det første. Jeg var derfor på jakt etter en butikk løsning som har nok skjarm, brukervennlighet, enkel betalingsløsning og som har nok brukere og lesere til å få solgt noe.

Link til butikken finner du på høyre meny

Jeg kunne selvsagt lagt ut alle min produkter på Finn.no, som helt klart er det beste hvis du ønsker raskt salg. Jeg ønsket imidlertid å linke produkter til min blogg, og da blir det ikke så fint med Finn annonser synes jeg.

Vi havnet til slutt på Bloppis. Koster kun 25kr for én avdeling og 45kr for alle avdelingene. Betaling skjer via telefon regningen, som er litt uvanlig, men helt greit. Epla.no tar 15% provisjon på basis abonnement for hver transaksjon og noen kroner for or å legge ut/relansere produkt. Epla blir med andre ord fort kostbart.

På Bloppis vil vi selge produkter vi ikke bruker lengre og som kan bli til glede og nytte for andre. Jeg har en god del bøker som jeg bærer med meg, og som jeg har lest flere ganger. Da er det kjekt at bøkene kan bli til glede for andre.

Som Bloppis skriver: "Motegjenbruk - bra for miljøet og bra for lommeboka!"

Foreløpig er jeg veldig godt fornøyd med Bloppis nettbutikk. Man kan linke butikken til bloggsiden, på høyre side, og den oppdatere seg automatisk. Noe som er veldig kjekt. Man kan også dele butikken på Facebook.

Tormod og Belkis nettbuikk: Lagt ned da jeg ikke fikk solgt noe!

Video Youtube bloppisNO

Related Post

Kommentarer