Bytt inn dine eldre Apple produkter

Tormod

Oppdatert:

bytt inn

Apple har introdusert en ny mulighet for kundene! Bytt inn din gamle telefon, nettbrett, Apple Watch eller din Mac-maskin så lenge de fungerer. Apple foretar en verdivurdering eller du kan bruke deres verdikalkulator på nett. Du kan bytte inn flere produkter samtidig.

bytt inn

Bytt inn ditt gamle Apple produkt og få en god rabatt når du kjøper et nytt Apple produkt. Bilde skjermdump fra Epplehuset.no.

Det er ikke alle av oss som klarer eller orker å selge våre gamle Apple produkter. Det er også færre og færre som bruker telefoner eller nettbrett som er eldre enn fem-seks år. Derimot er ett og to år gamle produkter mer verdt å selge enn innbytte.

bytt inn

Apple reklamere med at innbytte er bra for din lommebok og for miljøet.

Leser du detaljene om innbytteprogrammet blir produktene solgt videre til utviklingsland slik at mennesker og bedrifter har råd og kan benytte moderne teknologi.

Går du inn på Apple sin verdikalulator kan du finne ut hvor mye du kan få for og om det er verdt å gjennomføre bytt inn tjenesten. Nedenfor kan du se noen eksempler på innbyttepris du kan få.

Bytt til nytt-apple produkter-4
Bytt til nytt-apple produkter-3

Når Apple sin samarbeidspartner CMR mottar enheten sørger de for at enheter går igjennom en fullstendig og omfattende dataslettingsprosess. Hvis en enhet av noen grunn ikke er i stand til å bli slettet, blir den destruert med full sporbarhet.


Tips! Du kan også finne gode tilbud på brukte Apple produkter på Finn.no. [Link ikke reklame].

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.