Tango restaurant ligger i hjertet av Stavanger, nærmere bestemt på Torgterrasen i Skagen 3. Restauranten ble etablert i 2012, og drives av den kjente kokken Kjartan Skjeide. Vi besøkte stedet lørdag 10. juli 2021. Vi hadde store forventinger og ble ikke skuffet. Det ble en stor matopplevelse vi vil huske i lang tid.

Tango restaurant ligger i hjertet av Stavanger og serverer mat i verdensklasse. | Foto: tango-bk.no.

Michelin stjerne i 2020

I 2020 fikk restauranten sin første Michelin stjerne. Du får garantert noe som ser lekkert ut og som er smakfult. Vinkartet byr på et stort spekter med vin fra klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland. Stemningen er avslappet, og du kan du stole på at du får det beste både på tallerken og i glasset.

Restauranten oser av kvalitet

Michelin_Red 2020-300x297

Tango har sitteplasser til 30 personer, er intimt innredet og har trolig byens beste restaurantstoler. De er utformet i brunt skinn, hvor man kan sitte i timesvis uten at det merkes. Stolene er roterbar, som gjør det enkelt å vri stolen og gå fra bordet hvis man må på toalettet. Bordene er kledd med skinn slik at ingenting skal skli av bordet. På tango er alle detaljer tenkt på.

Vi var tidlig ute, og fikk bord ved vinduet, men uansett plassering vil man trives i den lune og avslappende atomsfæren på restauranten.

Lunch meny - mer enn lunsj

Vi valgte å gå for Tango sin lunch meny. Den serveres mellom klokken 13.00-14.30 på lørdager. Det er en treretters som består av 1) forett, 2) hovedrett, og til slutt en 3) dessert.

Betjeningen på Tango restaurant er unge, smilende og svært serviceinnstilt. Vi fikk spørsmål om vi ønsket å vite menyen, eller bli overrasket. Vi ønsket selvsagt å bli overrasket, og vi er glad for at vi fikk den muligheten. Herlig konsept! Det gjør hele opplevelsen enda mer spennende.

Betjeningen var flinke til å forklare hvordan de laget hver rett og hva den inneholdt. Brødet og smøret som ble servert som "teaser" var helt utsøkt. Tango spanderte selvagt iskaldt vann både med og uten bobler. Vi kan anbefale å kjøpe en flaske epplemost, som var full av smak og var helig syrlig til matrettene.

Da Tango restaurant jevnlig skifter ut sin tre-retter lunsj meny, vil jeg ikke avsløre hva de serverte. En ting kan jeg si; De tre retter er fantastiske. Alt basert på lokale og kortreiste råvarer. Vi ble alle kjempeglade og mette.

Tango restaurant - vi gikk for lunch meny, en treretter som smakte nydelig.
| Foto: 10. juli 2021 tormodgundersen.com.

Tango sin lunsj-meny delte vi sammen med våre gode venner Rolf og Gladys Aarstad. | Foto: 10. juli 2021 tormodgundersen.com.

Min anbefaling

Tango får terningkast 6 for maten og enestående service og atmosfære. Vi savnet ingenting, og dette ga mersmak. Jeg kan absolutt anbefale stedet for andre gjester.

Du kan lese mer om Tango restaurant og se deres priser på deres nettside.

Tips! Husk å bestille bord på Tango i god tid, gjerne 1-2 uker i forveien.

Sist oppdatert 30. oktober 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen