Reiseflasker til dine favoritt parfymer

Tormod

Oppdatert:

Travalo reiseflasker

Reiseflasker til parfyme er en liten og praktisk flaske som kan fylles opp og som passer i små vesker og lommer. Disse reiseflasker gjør det mulig å ha med dine favoritt parfymer på reise eller når du er på farten. Du slipper å ha kofferten full av parfyme, og at sikkerhetsvaktene på flyplassen konfiskerer dine parfymerflasker som du har i håndbagasje og som overskrider 100ml.

Reiseflasker

Travalo 5ml reiseflaske er vår favoritt og er så enkel å bruke og ikke minst trygg. Foto: Tormod Gundersen. 

Vel, fortvil ikke for det finnes små reiseflasker og beholdere hvor du kan fylle på dine favoritter og ta med på ferie, eller på innerlommen. Den første løsningen som etter min mening er den beste og enkleste er Travalo. Den er imidlertid litt mer kostbar enn andre løsninger.

1) Travalo reiseflasker med spray

Travalo reiseflasker med spray er små reiseflasker hvor man pumper inn parfymen gjennom en ventil uten noe som helst søl. De kommer normalt i 5ml størrelse og er laget av plast eller av aluminium beskyttelse hvor man kan se væske innholdet. Nesten alle parfymeflasker har i dag sprayer hvor man kan ta av toppen uten noe fare for å ødelegge parfymen. Da vil det stå et hvit rør opp av flasken og det er bare å sette Travalo med ventilenden ned på røret, og pumpe væske inn i travaloen. Enkelt og greit! Der finnes også Travalo reiseflasker med roll-on se f.eks. Amazon.com her.

Reiseflasker

To stk Travalo i solid plastikk som kan plasseres i beskyttelsesetui. Foto: Tormod Gundersen.

Er man på ferie i 14 dager rekker det nok ikke med en slik 5ml Travalo, da bør man ha med seg flere, eller evt. kjøpe en 30ml størrelse på favoritt parfymen slik at den blir lettere å ta med. Prismessig er Travalo i plastikk mer billig. Jeg personlig føler meg tryggere med Travalo i metall som er mer solid. Travalo sin ventilteknologi sikrer at den er helt trygg å bruke ombord fly. Den takler varierende trykk slik at du kan være fullt forberedt for landing!

Søk rundt på Prisjakt.no hvor man ofte finner gode tilbud.

2) Små reiseflasker med spray

Små reiseflasker med spray som man fyller manuelt er et billigere alternativ enn travalo. De kan kjøpes i plastikk, glass og metall. De fås i ulike størrelser, men normal størrelse for reiseflaske er 5ml – 10ml. For reising og ferie anbefaler jeg metallflasker. Disse er normalt av glass, men har metall deksel som beskyttelse! Bildene er linket til ProudStyle sin nettside for mer detaljer om produktet og pris.

Reiseflasker

Reiseflasker 5ml med metall beskyttelse er tryggest på reise. Fås i flere farger. Foto: Tormod Gundersen. 

Ønsker man å dele en prøve med venner er 2-3ml flaske nok. Disse fås i glass og plastikk og er veldig billig.

Reiseflasker
Reiseflasker

2ml reiseflasker av glass hvis du ønsker å dele prøver med andre. Pris 10 stk for 5.90$ som er omtrent 51 kr. 4ml plastikk reiseflasker. Pris 8 stk for 5.80$ som er omtrent 50 kr (Pris per 27.des.2016).

Jeg kjøper mine reiseflasker på Proudstyle.com. Frakt er inkludert i prisen, men det kan ta noe tid grunnet international frakt. Ved å betale noen dollar ekstra kan man få «ekspress leveranse» og raskere frakt.

NB! Det kan være greit å kjøpe en trakt slik at påfyllingen på denne typer flasker ikke blir for mye søl. På Proudstyle.com får man kjøpt 10 stk til 3$ her.

Reiseflasker

Trakt er kjekt å ha slik at man unngår unødvendig søl ved påfylling. Foto: Tormod Gundersen.

Youtube video Fragrance Sprayer – Fylling av små reiseflasker uten trakt.

Youtube video Klazzact – Fylling av små reiseflasker med trakt.


Tips! Les også om hvor på kroppen du bør påføre parfymen.

Sist oppdatert 17. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.