AutoMester er en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Jeg oppdaget AutoMester i 2015 og har nå vært en fast kunde i over 2 1/2 år. Kort oppsummert: Jeg er svært godt fornøyd med AutoMester bilverkstedene jeg har brukt.  

Jeg har meget god erfaring med ulike AutoMester verksteder på Vestlandet.  

Jeg har hatt bilen hos Stord Bil&Dekksenter AS, Ådnekvam Auto verksted nord for Bergen, og Madla Bil AS i Stavanger. Alle verkstedene har utført EU-kontroll, alt av service, reparasjon og bilskade på bilen. De har løst komplekse mekaniske og elektriske utfordringer.

Finansieringsløsninger er helt genial: AutoMester-konto er utrolig bra og har reddet både meg og bilen når jeg trengte det.

Med AutoMester-konto kan du fordele kostnadene etter eget ønske. Du kan betale alt med en gang, eller 4 månder, 1 år og opptil 24 måneder. Her står man rimelig fritt til å selv bestemme nedbetalings beløpet per måned. Kontoen er uten årsavgifter, og helt gratis for deg som forbruker. Kortet kan kun brukes på AutoMester verksteder.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.