Det var stor stemning da Kjell Elvis besøkte Norwegian Outlet på Ålgård lørdag 7. juli 2018. Vi var tilfeldigvis innom, og visste ikke at han skulle synge. Men han hadde to opptredener klokken 13.00 og 15.00. Dermed fikk vi oppleve et mini show med denne karismatisk Elvis-imitatoren.

Kjell Elvis synger og lager god stemning på Norwegian Outlet lørdag 7. juli 2018.

Skandinavias eneste fulltids Elvis-imitator 

Kjell Elvis som er artist navnet heter Kjell Henning Bjørnestad (født 12. mars 1968), og han er (per aug.2003) den eneste fulltids profesjonelle Elvis-imitator i Skandinavia. Bjørnestad er født i Farsund, oppvokst i Vanse, og bor i Lyngdal.

Han ble kåret til Europas beste Elvis-imitator i en konkurranse i 2006 og fikk tredjeplass i verdensmesterskapet for Elvis-imitatorer i 2007.[2]

Skapte god stemning i kafeteriaen

Da Kjell Elvis kom på scenen ble det raskt stemning. Han gav av seg selv, og sang en rekke kjente Elvis-låter, krydret med sjarm og hygge. Blant annet "Blue Suede Shoes."

Kjell Elvis fremførte en rekke kjente Elvis låter til stor applaus. Bilde fra Norwegian Outlet lørdag 7. juli 2018.

Jeg fikk hilse og snakke med Kjell Elvis

Jeg traff faktisk Kjell Elvis i kafeen like før han skulle opptre. Jeg gikk bort og presenterte meg. Vi hadde en hyggelig samtale noen minutter. Takk for at du tok deg tid til meg, midt i kaffen, dagens avis og noe attåt. Det viser hans hjertelag. Det ble selvsagt også tid til et bilde sammen, etter opptreden.

Kjell Elvis og meg ikledd Elvis kappe. Bilde fra Norwegian Outlet lørdag 7. juli 2018.

Egen nettside

Ønsker du å kontakte Kjell Elvis for opptredener, så har han egen nettsider her. På denne siden kan du også følge med på det som skjer. Her ligger mange videoklipp, bilder, blogg etc.

Les også på min blogg om Hans Zimmer som er min favoritt filmmusikk-komponist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen