To good To Goo er en matsvinn app som bidrar til at du aktivt kan være med å redusere matsvinn. Hvert dag kaster matbutikker, hoteller, restauranter, bakeri, og grønnsaksbutikk store mengder mat som enten har gått ut på dato, eller som ikke egner seg til salg for kunde. Flere av disse produktene er allikevel fult spiselige. Totalt sett sier de at 1/3 av all mat kastes.

37.416 dagligvarebutikker over hele Europa har engasjert seg i å ta opp kampen mot matsvinn sammen med forbrukerne gjennom Too Good To Go.

Du har sikkert sett at en rekke dagligvarebutikker selger ut matvarer til 40% redusert pris en til to dager før datostempling "best før". Det er veldig bra, men allikevel vil butikker oppleve at mye "spiselig" mat dessverre må kastes. Det er her Appen og tjeneste To Good To Goo kommer inn i bildet.

To Good To Go forundringspose. Bilde Facebook.com/togoodtogoNorge/. 

Hvordan virker det?

Appen setter deg i kontakt med butikker og spisesteder som har mat til overs som ikke lenger er like ferske, men som fortsatt er spiselige. Når det nærmer seg stengetid setter butikkene sammen en forundringspose med dagens matsvinn som du kan kjøpe via To Good To Goo appen til en rimelig penge. Dermed får butikken betalt for mat de egentlig skulle kaste, og du som kunde får mye mat for pengene. En vinn - vinn løsning for alle parter. For dagligvarer betaler du normalt 39kr for en forundringspose (2022).

Kjøp i app, hent på oppgitt klokkeslett, og nyt. Enkelt, godt og miljøvennlig!

Test av To Good To Goo - Joker Kannik

Jeg testet appen på Joker Kannik i Stavanger 12. juli 2022, bestilte forundringspose og betalte med Vipps via Appen. Utrolig enkelt, og fikk opp kvittering med hentetidspunkt. I butikken ble jeg møtt av en hyggelig ansatt hvor jeg sveipet for å bekrefte at posen var hentet.

I posen var det rundstykker, bakevarer, indrefileet av svin, jordbær, poteter, og han sa at jeg også kunne ta noen brød fra hyllen. En svært positiv opplevelse, og en tjeneste og App jeg virkelig kan anbefale alle!

Last ned appen - og kom igang.

Du kan laste ned appen på nettside: toogoodtogo.no/no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen