Sartorial er min favoritt parfyme fra parfymehuset Penhaligon`s London, og er laget Mestersalveren Bertrand Duchaufour. Parfymen ble inspirert av de fantastiske duftene i arbeids- atelierene til Norton & Sons, et eksklusivt skreddersøm i London. Duften skulle med andre ord gjenspeile en eksklusiv dressbutikk, og en velkledd og elegant gentleman, og Bertrand har etter min mening klart det utmerket.

Sartorial lansert i 2010 av Penhaligon`s London laget av Bertrand Duchaufour.

På Douglas.no står det: "Duften av Penhaligon's London åpner med krydret neroli, kardemomme, nykvernet pepper og frisk ingefær. Hjertet består av bivoks, alpefiol, lindblomst, lavendel og skinn noter. Duften avrundes på en base av edle tresorter, patchouli, myrra, tonkabønner og eikemose kombinert med musk, vanilje og amber. Sartorial - en moderne tolkning av en klassisk Fougères."

Parfymen er lansert i Eau de Toilette (EdT) konsentrasjon, og kan kjøpes i 50ml og 100 ml flaske. Det vil selvsagt lønne seg å kjøpe 100ml flasken.

Jeg kjøpte 100ml flasken som er elegant og raffinert med sløyfe rundt korken.

Parfymen er perfekt for en kveld på teater, kino, eller en romantisk middag eller date. Kan brukes året rundt, trolig best for kveld og formelle anledninger. Dette er ikke en frisk sitrus duft, eller noe man ønsker å bruke en varm sommerdag. Det fleste damer elsker denne duften... Så løp og kjøp denne til din elskede gentleman.

Når man tar på Sartorial ønsker man å kle seg opp i flott dress. 

Duften er sterk og 2 sprayer er nok, og vil vare i 6-8 timer. Noen sier den minner om Brut, men Sartorial er mye bedre kvalitet og dufter bedre.

Hvor kan jeg kjøpe Sartorial? Du får kjøpt Sartorial på Douglas og Gents. Begge er seriøse norske nettbutikker, og prisen som er oppgitt er det du betaler (mao. ingen toll, eller andre avgifter. ) Douglas har også egen butikk i Oslo, mens Gents sender ut varer hver torsdag, så på Gents vil det det kunne ta noe lengre leveringstid. På Douglas må du regne med 3-5 virkedager på levering. Jeg er veldig godt fornøyd med Douglas.

Priser uten frakt for sept 2016.

  • Douglas.no (sept.2016): 50 ml: 898 kr. 100ml: 1297 kr.
  • Gents.no (Sept. 2016 utsolgt): 50 ml: 749 kr.100ml: ingen pris.

Youtube video - smallflowertv

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.