Sartorial er min favoritt parfyme fra parfymehuset Penhaligon`s London, og er laget Mestersalveren Bertrand Duchaufour. Parfymen ble inspirert av de fantastiske duftene i arbeids- atelierene til Norton & Sons, et eksklusivt skreddersøm i London. Duften skulle med andre ord gjenspeile en eksklusiv dressbutikk, og en velkledd og elegant gentleman, og Bertrand har etter min mening klart det utmerket.

Sartorial lansert i 2010 av Penhaligon`s London laget av Bertrand Duchaufour. Bilde © kopibeskyttet av tormodgundersen.com.

Hvordan dufter Sartorial?

På Douglas.no står det: "Duften av Penhaligon's London åpner med krydret neroli, kardemomme, nykvernet pepper og frisk ingefær. Hjertet består av bivoks, alpefiol, lindblomst, lavendel og skinn noter. Duften avrundes på en base av edle tresorter, patchouli, myrra, tonkabønner og eikemose kombinert med musk, vanilje og amber. Sartorial - en moderne tolkning av en klassisk Fougères."

Parfymen er lansert i Eau de Toilette (EdT) konsentrasjon, og kan kjøpes i 50ml og 100 ml flaske. Det vil selvsagt lønne seg å kjøpe 100ml flasken.

Jeg kjøpte 100ml flasken som er elegant og raffinert med sløyfe rundt korken.

Parfymen er perfekt for en kveld på teater, kino, eller en romantisk middag eller date. Kan brukes året rundt, trolig best for kveld og formelle anledninger. Dette er ikke en frisk sitrus duft, eller noe man ønsker å bruke en varm sommerdag. Det fleste damer elsker denne duften... Så løp og kjøp denne til din elskede gentleman.

Duften er sterk og 2 sprayer er nok, og vil vare i 6-8 timer. Noen sier den minner om Brut, men Sartorial er mye bedre kvalitet og dufter bedre. Les om hvor påføre parfyme.

Når man tar på Sartorial ønsker man å kle seg opp i flott dress. Bilde © kopibeskyttet av tormodgundersen.com.

Hvor kan jeg kjøpe Sartorial?

Du får kjøpt Sartorial blant annet på Gents som er en seriøs nettbutikk. Prisen som er oppgitt er det du betaler (mao. ingen toll, eller andre avgifter). Gents sender ut varer hver torsdag, så dermed må du vente litt fra bestilling til varene blir sendt ut.

Priser uten frakt for november  2018.
Gents.no (jan. 2019 utsolgt): 50 ml: 749 kr. 100ml: 1049 kr.

Youtube video - smallflowertv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen