Million Miles – Angelina Jordan sin første singel for Republic Records

Tormod

Oppdatert:

«Million Miles» ble lansert 6. november 2020, og er Angelina Jordan sin første singel for plateselskapet Republic Records. Låten er produsert av Stargate og tekst er laget av Angelina Jordan. For mer sang info/tekst se [Genius Lyrics].

Sangen Milion Miles av Angelina Jordan. Foto kreditt: © 2020 Republic Records.

Million Miles – Stor dag for Angelina Jordan

Angelina Jordan publiserte nyheten om hennes orginal sang «Million Miles» på hennes Facebook-side og hun skriver (oversatt fra engelsk):

Stor kunngjøring! Jeg er så glad for å gi ut original sangen min i morgen – «Million Miles» på alle plattformer. Denne sangen er viet til alle som har mistet en kjær. Jeg skrev denne sangen og tenkte på alle de gode minnene jeg hadde med bestefaren min og hvor vondt det er å miste noen. Jeg håper denne sangen finner et sted i hjertet ditt, da den kommer rett fra mitt. #MillionMiles.

Låta er en vakker ballade, med en vakker tekst, som beskriver savnet etter noen man har kjær. Hun synger klokke rent med stor innlevelse og følelser i stemmen. En nydelig låt, Angelina Jordan. Takk!

Angelina Jordan – Million Miles (Official Lyric Video) lansert 6. november 2020.

Musikk – og sangtalent i verdensklasse

Angelina Jordan deltok som åtte-åring i Norske talenter i 2014. Fra første strofe trollbandt hun en hel nasjon med sin unike stemme, utrolige stemmekontroll og med sin personlige innlevelse og fortolkning av sangene. Jeg var ikke ett sekund i tvil om at denne jenta kom til å bli en stor stjerne i fremtiden, med de rette menneskene rundt seg. Derfor har jeg fulgt henne fra sidelinjen, og mye har skjedd siden 2014.

Blitt kjent gjennom sosiale medier og America`s Got Talent: Champions

Angelina Jordan deltok i sesong 2 i det populære TV-programmet «America’s Got Talent: Champion» og fikk gull-knappen av Heidi Klum etter å ha sunget Bohemian Rhapsody (Queen). Hun sang også Goodbye Yellow Brick Road (Elton John) i finalen. Angelina nådde ikke helt opp, men sier i en kommentar til VG [her] via sin manager 18. februar 2020:

– Jeg føler at jeg allerede har vunnet så mange hjerter over hele USA og verden. Det har åpnet så mange fantastiske dører.

På Angelina Jordan sin YouTube kanal har hun lansert en rekke «cover» låter av store klassikrere, og hun har også lansert egenkomponerte låter og har publisert ulike opptredener. Til sammen har hun i henhold til sin nettside over 600 million visninger på YouTube og over 2 milliarder visninger på Facebook.  Derfor er lanseringen singelen for Republic Records starten på et nytt kapittel i Angelina Jordan sin karriere og drøm. Husk at hun fremdeles bare er 14 år gammel. Vi kan bare glede oss til fortsettelsen.

I et intervju med Music Norway 26. august 2020, avslørte Michael Astar [Les her], Angelinas onkel og manager nyheten: Angelina har signert med Republic Records! Et av de ledende plateselskapene i verden og som en en del av UMG; Universal Music Group. Republic Records har samarbeidsavtaler med flere av dagens største artister, som Taylor Swift, Ariana Grande, Drake, The Weeknd, Steve Wonder og mange flere.

Nyttige linker: Angelina Jordan


Foto kreditt: © 2020 Republic Records. Bilder hentet fra Angelina Jordan sin offisielle Facebook-side. Bilder kun brukt i artikkel for å skrive om den nye låten som er utgitt.

Sist oppdatert 4. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.