Fritz Røed skulpturpark bygges om

Tormod

Oppdatert:

Bryne sentrum eller rettere sagt Fritz Røed Skulpturpark bygges om for tiden. Lørdag 2. september 2017 besøkte vi Bryne etter mange år fravær. Det hele var litt vemodig fordi den fine byen nå ligner en anleggsplass. Vel, så gale er det ikke, men man legger raskt merke til ombyggingen. Det er trolig også grunnen til at det er lite mennesker i byen for tiden, selv på en lørdags formiddag.

Time kommune oppgrader Fritz Røed skulpturpark i 2017. Foto: Tormod Gundersen.

Det blir utrolig spennende å se sluttresultatet, og parken blir helt sikkert mye finere enn den gamle. Da vil det nok bli en fryd å vandre gjennom sentrum. Da kan man mate fuglene og beundre skulpturene i den nye parken, som ligger idyllisk langs elven som renner gjennom byen. 

Fritz Røed skulpturpark bygges om for tiden og byen fremstå ikke så vakker som før.

Vi gleder oss til slutt resultatet og jeg legger ved noen bilder fra vår byvandring. Vi var innom Kjøpesenteret M44, Jæren Kunstgalleri, og fikk sett litt kunst i byen allikevel.


Tips! Du kan også se min blogg fra Bryne – Fugler og kunst til begeistring. Lese og se historiske bilder fra Jæren på Jærmuseet/Digitalmuseet, her.

Sist oppdatert 30. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.